Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντολή Μάντζιου στον Άρη - Έτσι θα παίξει εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα - Έκπληξη με το wonder kid των Κίτρινων;
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 10:07:00

Εντολή Μάντζιου στον Άρη - Έτσι θα παίξει εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα - Έκπληξη με το wonder kid των Κίτρινων;

Sportdog Team
Εντολή Μάντζιου στον Άρη - Έτσι θα παίξει εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα - Έκπληξη με το wonder kid των Κίτρινων;

Ο Άρης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (29/10, 20.30) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.

Μετά τη δραματική νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-0), οι ''κιτρινόμαυροι'' θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τρίποντα, ώστε να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την τετράδα και να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. 

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει καταλήξει ακόμα στους 11 που θα ξεκινήσει στο ματς με τους Ηπειριώτες, με ερωτηματικά να αποτελούν τρεις θέσεις για τον ίδιο.

Ο Κουέστα θα υπερασπιστεί για ακόμα ένα παιχνίδι την εστία του Άρη, ενώ στην άμυνα ο Οντουμπάζιο διεκδικεί τη θέση του δεξιού μπακ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει και η εναλλακτική να βρεθεί και στο κέντρο της άμυνας.

Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Νταρίντα και μένει να ξεκαθαρίσει ο ρόλος του, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει πίσω από τον Μορόν.Στα αριστερά μένει να φανεί αν ο κόουτς του Άρη θα εμπιστευτεί τον Μενέντες που δεν ήταν και τόσο καλός στο προηγούμενο παιχνίδι, ή θα πάει στην έκπληξη με τον Παναγίδη, ο οποίος από την ώρα που έγινε αλλαγή απέναντι στον Πανσερραϊκό άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα του Άρη και ήρθε και η νίκη στο φινάλε του αγώνα.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags