Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέος... Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ - 10αρι και εξτρέμ - "Ανεβαίνει" με εντολή Σαββίδη, δεν περιμένει Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-28 17:00:00

Νέος... Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ - 10αρι και εξτρέμ - "Ανεβαίνει" με εντολή Σαββίδη, δεν περιμένει Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος... Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ - 10αρι και εξτρέμ - "Ανεβαίνει" με εντολή Σαββίδη, δεν περιμένει Λουτσέσκου!

Εντυπωσιακός στην Εθνική, ανησυχία για τους τραυματισμούς. Στον Δικέφαλο απολαμβάνουν κάθε παιχνίδι του Κωνσταντέλια, ωστόσο οι πληροφορίες από την Τούμπα αναφέρουν στο Sportdog.gr πως υπάρχει ήδη στον σύλλογο ο διάδοχός του. Διαβάστε ποιος είναι ο μικρός, τα πρώτα δείγματα γραφής και η απόφαση της διοίξησης για το μέλλον του...

Το next big thing τού ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι ο Γιώργος Κουλούρης, γεννημένος τον Ιούλιο του 2004, που πήγε στον Δικέφαλο το 2016 από την Κέρκυρα. 

Είναι ακραίος επιθετικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος, έχει πολύ καλή τεχνική και γενικά είναι ένα παιδί που γνωρίζεικαλά πώς να κινηθεί στο γήπεδο - Είναι σοβαρός, συνετός κι εργατικός, είναι πρωταθλητής με την Κ17 και την Κ19.

Στον Δικέφαλο τον χαρακτηρίζουν ως νέο Κωνσταντέλια, αν και καλό θα ήταν να περιμένουν πρώτα ο Κωνσταντέλιας να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο για αρκετές σεζόν και έπειτα να ψάξουν για τον διάδοχό του. Σε κάθε περίπτωση ο Γ. Κουλούρης είναι σε πρώτο πλάνο για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα σε εύλογο διάστημα, καθώς η καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής τού ΠΑΟΚ είναι γνωστή και κανείς δεν την αμφισβητεί.

O 19χρονος άσος αγωνίζεται, κυρίως, ως αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει με την ίδια ευκολία και δεξιά αλλά και ως 10άρι, ενώ είναι διεθνής και με την U21 τής εθνικής Ελλάδας. Το sportdog επικοινώνησε με πολύ καλά ενημερωμένη πηγή στον ΠΑΟΚ, που γνωρίζει άριστα πρόσωπα και πράγματα για τον Δικέφαλο.

Τι μάθαμε για τον νεαρό άσο; "Είναι όντως πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά έχει ευαισθησία στους τραυματισμούς. Παίζει ως 10άρι και εξτρέμ, αλλά όταν πιεστεί σε διαδοχικά ματς και με ένταση, φαίνεται ότι έχει πρόβλημα. Βγάζει θλάση με το παραμικρό. Αλλά τον πιστεύουν εδώ και χρόνια και θέλουν να προωθηθεί", ακούσαμε από την άλλη άκρη τής τηλεφωνικής γραμμής;.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι πώς θα συμπεριφερθεί με την περίπτωσή του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς το να βρεθεί νεαρός παίκτης από την υποδομή του συλλόγου, και μάλιστα Έλληνας στην πρώτη ομάδα (ο Ρουμάνος προπονητής θεωρεί ότι οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι κάπως... τεμπέληδες), είναι μεγάλη κουβέντα. 

Αρκεί να θυμίσουμε ότι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που το καλοκαίρι του 2023 έφυγε από τον Δικέφαλο και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα (ενώ έχει χάσει τη θέση του και στην εθνική Σουρινάμ!), στην αρχή τής περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν 11αδάτος και ο Κωνσταντέλιας στον πάγκο. "Κάποια στιγμή θα ανέβει για προπονήσεις στην πρώτη ομάδα, κι αυτό δεν αφορά τον Λουτσέσκου αλλά την κεντρική απόφαση της διοίκησης", μας είπε ο συνομιλητής μας.

Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης, με απόφαση που αφορά πολλά χρόνια πίσω και συνεχίστηκε ακόμα και στα δύσκολα χρόνια του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας (που είχε πρόβλημα για να φέρει κεφάλαια στην Ελλάδα), δαπανά ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Που όλα αυτά τα χρόνια έχουν βγάλει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν και στην 18άδα και στο αρχικό σχήμα.

Μετράτε ονόματα; Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Λύραντζης (-ο οποίος φαίνεται ότι έχει χάσει τον ρυθμό του και, εκτός απροόπτου, τον Γενάρη θα αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού), Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Βρακάς, Τζίμας. Ε, προφανώς κάτι καλά γίνεται στα τμήματα υποδομής και αυτό δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο από τον Λουτσέσκου... 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα κάνουν ο Κβαρατσχέλια και ο Κωνσταντελιας - Την... έχει τη Μαρσέιγ η ΑΕΚ - "Θέμα" με Σπόραρ-Βιλένα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags