Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Τρελός ο Σαββίδης να κρατήσει Λουτσέσκου χωρίς τίτλο - Σάντος τεχνικός σύμβουλος, Γκαρσία κόουτς και Βιεϊρίνια"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 14:45:00

"Τρελός ο Σαββίδης να κρατήσει Λουτσέσκου χωρίς τίτλο - Σάντος τεχνικός σύμβουλος, Γκαρσία κόουτς και Βιεϊρίνια"

του Γιώργου Κτενά
"Τρελός ο Σαββίδης να κρατήσει Λουτσέσκου χωρίς τίτλο - Σάντος τεχνικός σύμβουλος, Γκαρσία κόουτς και Βιεϊρίνια"

"Νιώθει ΠΑΟΚ με 2 εκατ. Ούτε τίτλο σπουδών δεν πήρε δύο χρόνια"! Ανατρεπτική τοποθέτηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, την πορεία του στην Τούμπα και το μέλλον του στον σύλλογο, αλλά και μία πληροφορία-βόμβα για το σχήμα που θα μπορούσε να "δουλέψει" από το καλοκαίρι και μετά με τρία πολύ πετυχημένα και αγαπημένα πρόσωπα στον Δικέφαλο...

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με την παραμονή ή όχι του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου, δεδομένου ότι ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Αμπερντίν.

Τι σχολίασε στις δηλώσεις του; 'Οτι το θέμα του συμβολαίου του θα τον απασχολήσει τον προσεχή Απρίλη, όταν δηλαδή θα γίνει ο λογαριασμός στον Δικέφαλο (όπως και σε όλες τις ομάδες) για τη σεζόν που θα έχει ολοκληρωθεί.

Η πληροφορία που υπάρχει από τη Θεσσαλονίκη είναι ακριβώς ίδια όσον αφορά τη χρονική στιγμή, αλλά εντελώς διαφορετική στο ποιος θα κάνει την επιλογή: Από τον ΠΑΟΚ έχουν ενημερώσει άτυπα τον Λουτσέσκου ότι αν δεν πάρει και φέτος κάποιον τίτλο, πολύ-πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Οπότε δεν είναι ο Λουτσέσκου που θα δει την προοπτική τής παραμονής του τότε, αλλά η διοίκηση που θα αποφασίσει (με βάση το αν θα μεγαλώσει ή όχι η τροπαιοθήκη της) αν θα προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ραζβάν.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Πετρουλάκη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ όλων των ομάδων στη συμπρωτεύουσα, για να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με τις πληροφορίες που θα μας δώσει.

"Αισθάνεται ΠΑΟΚ με 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο - Θα είναι τρελός ο Σαββίδης αν... - Έτσι θα πάρει το πρωτάθλημα"

"Ο Λουτσέσκου είπε ότι θα μιλήσει τον Απρίλιο και ότι μέσα του αισθάνεται ΠΑΟΚ. Μόνο που ξέχασε να πει ότι παίρνει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να αισθάνεται ΠΑΟΚ μέσα του - Το πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό τιμ στην Ελλάδα και στα δύο χρόνια  δεν πήρε ούτε τίτλο σπουδών, όχι ποδοσφαιρικό τίτλο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αν δεν πάρει και φέτος τίτλο θα πρέπει, αν του ανανεώσει το συμβόλαιο ο Σαββίδης, να έχει τρελαθεί η να μην τον ενδιαφέρει να πετάει τα λεφτά του. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο έμψυχο υλικό στην Ελλάδα, δεν έχει παίξει ακόμα μεγάλη μπάλα από την αρχή της χρονιάς εξαιτίας λάθος συνθέσεων του προπονητή που προκαλούν αρρυθμία στην ομάδα και θα πρέπει να βρει το κατάλληλο σχήμα ο Λουτσέσκου για να πάρει το πρωτάθλημα".

"Θα μείνει ο Λουτσέσκου αν... - Φερνάντο Σάντος τεχνικός σύμβουλος και Πάμπλο Γκαρσία προπονητής"

Οπότε είναι ανοιχτή η παραμονή του στον ΠΑΟΚ;

"Αν πάρει τίτλο, θα μείνει. Έστω και το Κύπελλο".

Υπάρχει εναλλακτική λύση;

"Ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει το αγροτικό του στον Πανσερραϊκό και τα πηγαίνει περίφημα. Είναι ο υποψήφιος εν δυνάμει προπονητής τού ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Κατ' εμε η παρουσία ως ελεύθερου σε θέση τεχνικού συμβούλου τού Φερνάντο Σάντος (όχι αθλητικού διευθυντή, γιατί αυτή τη θέση θα την πάρει ο Βιεϊρίνια), θα μπορούσε να έχει άλλες εναλλακτικές. Υπάρχουν προπονητές που παρακαλάνε να έρθουν, δεν θα τα βάψει μαύρα ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου. Το σχήμα με τον Σάντος σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και τον Πάμπλο Γκαρσία προπονητή, δεν είναι καθόλου άσχημο".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συγκροτημένος ο Πασχαλάκης - Λογικό να κοιτάζουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ τον Μπρινιόλι - 15 εκατ. για Κοτάρσκι"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags