Facebook Pixel Χουάνκαρ: Ανησυχία στο Κορωπί για Χουάνκαρ - Πήγε για προπόνηση, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ιατρείο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-30 15:42:00

Ανησυχία στο Κορωπί για Χουάνκαρ - Πήγε για προπόνηση, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ιατρείο!

Sportdog Team
Ανησυχία στο Κορωπί για Χουάνκαρ - Πήγε για προπόνηση, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ιατρείο!

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού η επιστροφή του Χουάνκαρ στις προπονήσεις μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εννιά ημέρες μετά τον τραυματισμό του (διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής) στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Χουάνκαρ επιχείρησε σήμερα να επιστρέψει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ μετέβη στο προπονητικό κέντρο των Πράσινων για να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο κατά την διάρκειά του, ο 33χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα και σταμάτησε αμέσως, πηγαίνοντας στο ιατρείο της ομάδας για να ξαπλώσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και εν αναμονή περαιτέρω εξελίξεων, γίνεται κατανοητό ότι ο Χουάνκαρ δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα που αποκόμισε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, κόντρα στη Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 σελίδες το σκεπτικό της απόφασης για την "βλάβη" του Χουάνκαρ - Η φράση που "τιμώρησε" τον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags