Facebook Pixel ΕΠΟ: Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στην ΕΠΟ και άνοιξαν πανό κατά Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-30 19:57:00

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στην ΕΠΟ και άνοιξαν πανό κατά Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στην ΕΠΟ και άνοιξαν πανό κατά Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Μερίδα οπαδών των Πειραιωτών πήγαν "επίσκεψη" με τουλάχιστον 100 μηχανάκια στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή την επερχόμενη εκδίκαση στην Εφέσεων, φώναξαν συνθήματα και άνοιξα πανό!

Έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας (30/10), σηκώνοντας πανό κατά του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με αφορμή την τιμωρία των Ερυθρόλευκων για όσα έγιναν στο ντέρμπι με το Τριφύλλι.

Το μήνυμα των "ερυθρόλευκων" οπαδών στο πανό έγραφε "GREEK" με μαύρα γράμματα, "FOOTBALL" με πράσινα και "MAFIA" με κίτρινα, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου και υπέρ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να δημιουργήσουν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού εκκρεμεί και η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν οι Πειραιώτες, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1/11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 σελίδες το σκεπτικό της απόφασης για την "βλάβη" του Χουάνκαρ - Η φράση που "τιμώρησε" τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags