Facebook Pixel Ντιέγκο Μαρτίνεθ: ’’Χαρούμενος για τη νίκη και το έξυπνο παιχνίδι μας’’ - Υποκλίθηκε στον ΟΦΗ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-30 23:55:00

Μαρτίνεθ: ’’Χαρούμενος για τη νίκη και το έξυπνο παιχνίδι μας’’ - Υποκλίθηκε στον ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαρτίνεθ: ’’Χαρούμενος για τη νίκη και το έξυπνο παιχνίδι μας’’ - Υποκλίθηκε στον ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για το τρίποντο στο Γεντί Κουλέ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του ΟΦΗ με 2-0 και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εστίασε τόσο στο τρίποντο, όσο και στο πώς αυτό ήρθε. Τόνισε ότι ο ΟΦΗ είναι μια δύσκολη ομάδα στην τακτική της αντιμετώπιση και εξέφρασε το... παράπονό του μιας και οι παίκτες του μπορούσαν να σκοράρουν κι άλλα τέρματα.

Όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί όλοι γνωρίζουμε πως ο ΟΦΗ τακτικά είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και όλοι γνωρίζετε ότι πρόκειται μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι όχι μόνο γιατί καταφέραμε να νικήσουμε αλλά και γιατί κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Φεύγουμε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας και από το αποτέλεσμα".

Εν συνεχεία ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

“Πραγματικά κερδίσαμε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο, μια ομάδα που κέρδισε πολλές καλές ομάδες. Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, προερχόμασταν από μια δύσκολη αναμέτρηση και έπρεπε να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι που ήταν απαιτητικό. Κερδίσαμε, κυριαρχώντας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα ένα γκολ ωστόσο κερδίσαμε μια από τις καλύτερες τακτικά ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό μας αφήνει πραγματικά ικανοποιημένους. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε απόψε εδώ, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Για τον Ολυμπιακό όλοι είναι απαραίτητοι, η χρονιά έχει μπροστά μεγάλο διάστημα και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags