Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σχόλιο Σταματέλου: "Αυτός είναι το Α και το Ω στον φετινό Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 12:48:00

Σχόλιο Σταματέλου: "Αυτός είναι το Α και το Ω στον φετινό Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Σχόλιο Σταματέλου: "Αυτός είναι το Α και το Ω στον φετινό Ολυμπιακό"!

Ο Νίκος Σταματέλος εστίασε στην απόδοση ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ.

Κομβική χαρακτήρισε την παρουσία του Σαντιάγκο Έσε για τον Ολυμπιακό ο Νίκος Σταματέλος με αφορμή τη νέα πολύ καλή εμφάνιση του Αργεντινού, στη νίκη επί του ΟΦΗ (0-2).

«Ο Έσε ήταν το Α και το Ω του Ολυμπιακού, ο κορυφαίος του γηπέδου. Με αυτόν στο γήπεδο η ομάδα μπορεί να παίξει και με δύο χαφ και να ανταποκριθεί το ίδιο καλά, όπως και με τρία», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός πέρασε από μια έδρα όπου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης έχασαν χωρίς να απειληθεί. Το γρήγορο γκολ απλοποίησε τα πράγματα και ανάγκασε τον ΟΦΗ να ακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το 2-0 από την πίεση ψηλά τελείωσε το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι δεν ανησύχησαν καθόλου τον Πασχαλάκη».

Όσο για τους Πορόζο και Σολμπάκεν είπε: «Ο Πορόζο ήταν πολύ καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι, ενώ αντίθετα από τον Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός περιμένει περισσότερα. Είχε χθες μια ευκαιρία αλλά δεν την αξιοποίησε όσο θα μπορούσε βάσει της ποιότητάς του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρινάκης έφερε Ποντένσε για το πρωτάθλημα - Τον... παρεξηγήσαμε τον Γιόβετιτς - Απογοήτευση Σολμπάκεν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags