Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Λάβρος" Αθανασίου: "Όλοι πλέον κατάλαβαν τι συνέβη στο ντέρμπι - Κακόγουστο αστείο με Χουάνκαρ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 13:35:00

"Λάβρος" Αθανασίου: "Όλοι πλέον κατάλαβαν τι συνέβη στο ντέρμπι - Κακόγουστο αστείο με Χουάνκαρ"

Sportdog Team
"Λάβρος" Αθανασίου: "Όλοι πλέον κατάλαβαν τι συνέβη στο ντέρμπι - Κακόγουστο αστείο με Χουάνκαρ"

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι η αποκάλυψη του σκεπτικού της τιμωρίας του Ολυμπιακού δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας και πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το 2x2 μέχρι τη διακοπή.

Για μεγαλύτερο πρόβλημα του Χουάνκαρ από ότι αναμενόταν, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μένει χωρίς τον βασικό του αριστερό μπακ, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Έχει παρατραβήξει όλο αυτό το κακόγουστο αστείο με τον Χουάνκαρ και αν τραυματίστηκε ή όχι, αν έβγαλε αίμα, αν το έκανε σκόπιμα. Το θέμα είναι ποιος τα λέει και αν έχεις απαιτήσεις. Αν όχι, τότε προχωράς πιο εύκολα. Χθες προσπάθησε να προπονηθεί, αλλά έμεινε εκτός, να δούμε αν θα το κάνει σήμερα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που κάποιοι νόμιζαν. Ο Παναθηναϊκός έχει στερηθεί ήδη τον βασικό του αριστερό μπακ σε δύο ματς και να δούμε αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τη Λαμία», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σχετικά με την γνωστοποίηση του σκεπτικού για την τιμωρία του Ολυμπιακού, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους «ερυθρόλευκους», αλλά προτίμησε να περιμένει την απόφαση που θα εκδώσει η ΕΠΟ, τονίζοντας πάντως πως πλέον όλοι έχουν καταλάβει τι συνέβη στο ντέρμπι.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το 2x2 μέχρι την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, χαρακτηρίζοντας το προσεχές με τη Λαμία ως το μακράν πιο δύσκολο και εξηγώντας το γιατί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου για NBAer μετά το ΣΕΦ - Ματς καριέρας ο Μήτογλου - "Σίγησε" Φαλ-Μιλουτίνοφ ο Αταμάν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags