Facebook Pixel Super League: Νέα... βόμβα στην υπόθεση των στημένων - Έρευνα για χειραγωγημένο παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 22:42:00

Νέα... βόμβα στην υπόθεση των στημένων - Έρευνα για χειραγωγημένο παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία

Sportdog Team
Νέα... βόμβα στην υπόθεση των στημένων - Έρευνα για χειραγωγημένο παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία

Η «Δίκη στο Open» αποκάλυψε το πόρισμα της Επιτροπής Αθλητικής Ακεραιότητας (ΕΠΑΘΛΑ), στο οποίο γίνεται αναφορά σε χειραγωγημένο ματς με ακριβές σκορ! 

Super League: Η «Δίκη στο Open» αποκάλυψε το πόρισμα της Επιτροπής Αθλητικής Ακεραιότητας (ΕΠΑΘΛΑ), στο οποίο γίνεται αναφορά σε χειραγωγημένο ματς με ακριβές σκορ! Πρόκειται για τον αγώνα Παναχαϊκής-Ιεράπετρας (2-0) που διεξήχθη στην Πάτρα, στις 8 Ιανουαρίου 2023. 

Για το ματς έστειλε φάκελο και η Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar. Στο παιχνίδι υπάρχουν ενδείξεις, όπως μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ότι στοιχημάτισε ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, οι οποίοι κέρδισαν πολλά χρήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές. Στις παράνομες θα γίνει έρευνα για το πόσα έβαλαν και τι κέρδισαν. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι το ποσό είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού το ποσοστό επιτυχίας ήταν 359%. Σκεφτείτε τι θα έγινε όταν παίχτηκαν τα εκατομμύρια στην αγορά της Μαλαισίας. Αυτό είναι κάτι που εξετάζει η δικαιοσύνη. 

Επιπλέον, ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε ότι υπάρχει και δεύτερο ελληνικό παιχνίδι που εξετάζει καθώς εταιρείας της Ασίας διέκοψε το live στοιχηματισμό στο 78ο λεπτό γιατί διαπίστωσε ότι οι απατεώνες έπαιρναν τα χρήματα τους. Τέσσερα λεπτά αργότερα μπήκε το γκολ. Είχαν πονταριστεί πολλά παιχνίδια. Πρόκειται για ένα παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος τη φετινή αγωνιστική περίοδο που είχαν ποντάρει πολλά χρήματα. 

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται κι άλλη μεταγραφή στον ΠΑΟ μετά τον Ναν - Το νέο μήνυμα Γιαννακόπουλου για τον… καφέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags