Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς:Αιχμηρή απάντηση σε Αλαφούζο - ’’Κακομαθημένος είναι μόνο ο ΠΑΟ’’ - Ατάκα και για Κασσελάκη! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 21:46:00

Σκληρή απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο - ’’Κακομαθημένος μόνο ο ΠΑΟ’’ - Ατάκα και για Κασσελάκη! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σκληρή απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο - ’’Κακομαθημένος μόνο ο ΠΑΟ’’ - Ατάκα και για Κασσελάκη! (ΦΩΤΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε σε όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο Reuters και ανέφερε πως ''ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα κακομαθημένος. Δεν έχουν τιμωρηθεί ποτέ, ενώ όλες οι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν τιμωρηθεί. Ο Ολυμπιακός ήταν το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου''. Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε με στόρι στο Instagram και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ''είναι το κακομαθημένο παιδί των καθεστώτων'' και παρομοίασε τη στάση του Mr. Skai με αυτή του Στέφανου Κασσελάκη.

Το στόρι:

"Κακομαθημένο παιδί των καθεστώτων (χούντες και "δημοκρατίες") είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ. Αυτό που του χάρισαν το γήπεδο στο Βοτανικό (ή "Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα") και φέσωσαν τον Έλληνα 150 εκατομμύρια λες και τα χρώσταγαν και πήραν αντάλλαγμα έναν Ερειπώνα που ανήκε στο Δήμο Αθηναίων και όχι στην ομάδα των Αμπελοκήπων.

Λαλίστατος ο Αλαφούζος για τους χούλιγκαν και τις κροτίδες αλλά ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους Ναζί Κροάτες. Γι' αυτό δεν έχει να πει κάτι στα ΜΜΕ που μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags