Facebook Pixel Τάσος Νικολογιάννης: ’’Ξέρουν στον ΠΑΟ πόσο δύσκολη είναι η Λαμία - Ο κόσμος έχει σημαδέψει το ματς με τη Ρεν’’ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 08:44:00

Νικολογιάννης: ’’Ξέρουν στον ΠΑΟ πόσο δύσκολη είναι η Λαμία - Νοκ άουτ ο Χουάνκαρ’’ (Vid)

Sportdog Team
Νικολογιάννης: ’’Ξέρουν στον ΠΑΟ πόσο δύσκολη είναι η Λαμία - Νοκ άουτ ο Χουάνκαρ’’ (Vid)

Το Τριφύλλι συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς στο Αθανάσιος Διάκος με προβλήματα.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης, μίλησε στον BwinΣΠΟΡΦΜ 94,6 και σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση των πράσινων με τη Λαμία. Στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του Βόκολου και αποκάλυψε ότι ο Χουάνκαρ θα απουσιάσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιωάννη Αλαφούζου στο Reuters και τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ρεν.

Για την έφεση της ΠΑΕ και τη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου: «Κατατέθηκε η έφεση για να αλλάξει η αρχική απόφαση και να είναι παρών ο Παναθηναϊκός στο εφετείο. Είχαμε, επίσης, τη συνέντευξη Αλαφούζου στο Reuters, με την οποία ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός παίρνει θέση για όσα έγιναν στο ντέρμπι. ''Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου'', είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χουάνκαρ».

Για τη σημερινή προπόνηση: «Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λαμία άρχισε σήμερα. Τα καλά νέα ήρθαν από τον Βιλένα. Έχει κάκωση, θα προπονηθεί φουλ την Πέμπτη και αν είναι καλά, θα είναι στην αποστολή. Απέφυγε τα χειρότερα και αυτό είναι καλό νέο. Απών ήταν ο Χουάνκαρ, που δεδομένα θα είναι νοκ άουτ με τη Λαμία και βλέπουμε. Ο Πάλμερ Μπράουν αναμένεται να είναι έτοιμος στα τέλη Νοεμβρίου. Η Λαμία είναι πολύ ανεβασμένη φέτος. Είναι ένα από τα πολύ δύσκολα παιχνίδια και το ξέρουν στον Παναθηναϊκό».

Για τα εισιτήρια με τη Ρεν: «Έχει βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με τη Ρεν. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από σήμερα έως αύριο στις 8 το βράδυ, λόγω της υψηλής ζήτησης. Πιστεύω ότι κυρίως θα εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι διαρκείας. Θα δούμε το αν θα φτάσουν τελικά τα εισιτήρια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού το συγκεκριμένο ταξίδι το έχει σημαδέψει από την αρχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "χουνέρι" Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό μετά τον Ναν - Φέρνει και 2ο NBAer, δεν θα είναι όμως το 3αρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags