Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αθανασίου: "Ξεκάθαρη η στρατηγική Αλαφούζου - Έτσι θα κατέβει με Λαμία" - Τι γίνεται με Χουάνκαρ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 15:36:00

Αθανασίου: "Ξεκάθαρη η στρατηγική Αλαφούζου - Έτσι θα κατέβει με Λαμία" - Τι γίνεται με Χουάνκαρ

Sportdog Team
Αθανασίου: "Ξεκάθαρη η στρατηγική Αλαφούζου - Έτσι θα κατέβει με Λαμία" - Τι γίνεται με Χουάνκαρ

Ο Νίκος Αθανασίου κατέδειξε τη στοχευμένη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να μιλάει σε "μεγάλα" ΜΜΕ για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου και αναφέρθηκε στο προσεχές ματς του Παναθηναϊκού.

Για πολύ δύσκολο παιχνίδι, που απαιτεί συγκέντρωση στο 100%, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, με αφορμή το προσεχές ματς του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

«Νομίζω ότι ο Βιλένα έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει να είναι αποστολή για το ματς του Παναθηναϊκού στη Λαμία, για 11άδα δεν το βλέπω. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Τσέριν από την άλλη πάει πολύ καλά. Ο Χουάνκαρ έχει ελάχιστες πιθανότητες πλέον γιατί οι εξετάσεις που έκανε χθες το πρωί έδειξαν ότι συνεχίζεται το πρόβλημα στο αυτί που του προκαλεί ζαλάδες. Χθες δεν πήγε καθόλου στο Κορωπί.

Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι πάρα πολύ καλή η δουλειά που έχει κάνει ο Βόκολος στη Λαμία. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάει σε αυτό το παιχνίδι με το μέγιστο δυνατό της συγκέντρωσης», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι υπάρχει ξεκάθαρη στρατηγική από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου να μιλάει σε μεγάλα Μέσα του εξωτερικού για να προβάλλει τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και μόνο καλό κάνει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν σταματά στον Ναν ο Γιαννακόπουλος: Τα δύο νέα ονόματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags