Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Επιστρέφει πιο ομαλά και με λιγότερο ρίσκο ο Λιβάι - Πώς έγινε… σκόρερ ο Ελίασον"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-02 12:47:00

Κετσετζόγλου: "Επιστρέφει πιο ομαλά και με λιγότερο ρίσκο ο Λιβάι - Πώς έγινε… σκόρερ ο Ελίασον"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Επιστρέφει πιο ομαλά και με λιγότερο ρίσκο ο Λιβάι - Πώς έγινε… σκόρερ ο Ελίασον"

Στη διαφορετική διαχείριση που έγινε αυτή τη φορά στον τραυματισμό Γκαρσία και τις… πιέσεις στον Ελίασον για να εντάξει στο παιχνίδι του και το γκολ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την επικείμενη επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στη δράση και τον διαφορετικό σχεδιασμό που έγινε αυτή τη φορά για την επανένταξή του μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 946, ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά, σημείωσε ότι (αντίθετα με τον προηγούμενο τραυματισμό, όπου μπήκε άμεσα στα παιχνίδια με Μπράιτον και Παναθηναϊκό) αυτή τη φορά η ΑΕΚ τον επαναφέρει πιο ομαλά και με λιγότερο ρίσκο.

Αφού ευχήθηκε λοιπόν στο κρίσιμο ματς με τη Μαρσέιγ να μπορεί να τον πλαισιώσει κι ο Αραούχο, αναφέρθηκε και στα δυο συνεχόμενα γκολ του Ελίασον:

Εξηγώντας ότι πέρυσι κυνηγούσε σε υπερβολικό βαθμό τη δημιουργία και κατόπιν… πιέσεων που δέχθηκε για να κάνει και ο ίδιος τελειώματα, ενέταξε φέτος και το σκοράρισμα στο παιχνίδι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες για Κουρμπέλη - Τιμωρία λόγω… Μπακασέτα - "Πάγος" στις συζητήσεις με Μπρινιόλι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags