Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Αλλαγή πλάνου από Αλμέιδα, μεταγραφή από Ευρώπη η ΑΕΚ - Βρέθηκε ο... εκλεκτός, έρχεται άμεσα στα Σπάτα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-02 12:33:00

Αλλαγή πλάνου από Αλμέιδα, μεταγραφή από Ευρώπη η ΑΕΚ - Βρέθηκε ο... εκλεκτός, έρχεται άμεσα στα Σπάτα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αλλαγή πλάνου από Αλμέιδα, μεταγραφή από Ευρώπη η ΑΕΚ - Βρέθηκε ο... εκλεκτός, έρχεται άμεσα στα Σπάτα!

"Πίεση" στην Ένωση να τον κλείσει άμεσα, 1/1 να παίξει. Ο Αργεντινός προπονητής έδωσε το "οκ" για παίκτη που παίζει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι στο MLS ή στο Μεξικό και η διοίκηση... τρέχει για να ολοκληρώσει τη συμφωνία και ντυθεί το συντομότερο στα κιτρινόμαυρα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος.

Ειλημμένη απόφαση φέρεται πως είναι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η απόκτηση ενός αριστερού μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Εχσάν Χατζισαφί και του Μιλάντ Μοχαμάντι, που θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Ασίας (ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου) και μάλιστα με μία ομάδα (Ιράν) που αναμένεται να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση.



Η εξέλιξη αυτή θα αφήσει την Ένωση με μοναδικό διαθέσιμο αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταύρο Πήλιο, ο οποίος ναι μεν λογίζεται ως ένα σημαντικό πρότζεκτ του συλλόγου για το μέλλον αλλά προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Επομένως, από το να προχωρήσει ο Αργεντίνος τεχνικός σε "πειράματα" (Σιντιμπέ, Ρότα, Πινέδα) ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, η προσθήκη αριστερού μπακ θεωρείται σαφώς προτιμότερη λύση.

Μάλιστα, ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος του Αλμέιδα για τον Ιανουάριο φέρεται να έχει ήδη εντοπιστεί!

Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ευρωπαίο αριστερό μπακ που θεωρείται αρκετά "aggressive" στο παιχνίδι του, στοιχείο που μετρά πάρα πολύ για τον Ματίας Αλμέιδα. Έστω και λίγο να έχει παρακολουθήσει κανείς την ΑΕΚ από πέρυσι, καταλαβαίνει αμέσως τη σημασία που δίνει ο Αργεντίνος τεχνικός στην ένταση που θέλει να βγάζουν οι παίκτες του και στην επιθετική διάθεση, με την οποία προσεγγίζει κάθε παιχνίδι.

Ο φερόμενος ως πρώτος στόχος των Κιτρινόμαυρων τσεκάρεται ήδη... εξονυχιστικά, προκειμένου να αποφασιστεί το αν οι άνθρωποι του συλλόγου θα προχωρήσουν στο "παρασύνθημα" ξεκινώντας τις επαφές για την απόκτησή του. Χρόνος υπάρχει αρκετός έως τη μεταγραφική περίοδο, συνεπώς εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις στην αγορά, μήπως  βρεθεί κάτι ακόμα καλύτερο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες για Κουρμπέλη - Τιμωρία λόγω… Μπακασέτα - "Πάγος" στις συζητήσεις με Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags