Τάσος Νικολογιάννης: Για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς ενόψει Λαμίας - Έκπληξη με Βέρμπιτς - Αυτή η διαχείριση του Αϊτόρ

Αρχικά σημείωσε ότι ο Βιλένα θα είναι κανονικά στην αποστολή, όμως σημείωσε πως το πιθανότερο είναι πως βασικός θα είναι ο Τσέριν, δίνοντας παράλληλα πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί από την αρχή και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς εξαιτίας των πολύ καλών του εμφανίσεων.

«Μέσα θα είναι ο Βιλένα για Λαμία, αλλά βασικός θα είναι ο Τσέριν. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Αράο, Τσέριν και Τζούριτσιτς στην τριάδα, ο Παλάσιος δεξιά και αριστερά δεν αποκλείω να δούμε τον Βέρμπιτς με τον Ιωαννίδη κορυφή. O Βέρμπιτς δείχνει φέτος ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι. Στην Ευρώπη δεν δηλώθηκε γιατί έπρεπε να υπάρχει ένας επιπλέον στόπερ, αλλά στην Ελλάδα αναποκρίνεται. Έχει πετύχει ένα κρίσιμο γκολ στην Τρίπολη και με τον Πανσερραϊκό ήταν στους κορυφαίους», είπε συγκεκριμένα.

«Ο Αϊτόρ πρέπει να βρει ένα ματς στο οποίο θα είναι καθοριστικός με γκολ, ασίστ και να πάρει τα πάνω του. Bέβαια όταν έχεις τον Παλάσιος σε αυτή την κατάσταση, τον Μαντσίνι που παλεύει και τον Βέρμπιτς που ανεβαίνει, δεν μπορείς να πεις στον Αϊτόρ "μπες και παίξε" θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους. Αυτό που χρειάζεται ο Αϊτόρ είναι να μπει σε ένα ματς στο 65’ και να κάνει κάτι καθοριστικό. Αυτό θα του κάνει πολύ καλό», ανέφερε παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης για τη διαχείριση του Αϊτόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου από Αλμέιδα, μεταγραφή από Ευρώπη η ΑΕΚ - Βρέθηκε ο... εκλεκτός, έρχεται άμεσα στα Σπάτα!