Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χαμός στην έφεση για το ντέρμπι - Ο πρόεδρος προειδοποίησε για... ξενύχτι - Τότε θα βγει η απόφαση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-03 17:43:00

Ένταση στην έφεση για το ντέρμπι - Ο πρόεδρος προειδοποίησε για... ξενύχτι - Τότε θα βγει η απόφαση!

Sportdog Team
Ένταση στην έφεση για το ντέρμπι - Ο πρόεδρος προειδοποίησε για... ξενύχτι - Τότε θα βγει η απόφαση!

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα κρατήσει μέχρι τη νύχτα, όπως ανέφερε σκωπτικά ο πρόεδρος.

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία του είναι σε εξέλιξη και τα όσα συμβαίνουν προαναγγέλλουν... ξενύχτι! Το πρώτο θέμα που μπήκε επί τάπητος ήταν η επιθυμία της πλευράς του Παναθηναϊκού να παρέμβει, αν και κάτι τέτοιο είχε απορριφθεί από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League. Ο πρόεδρος εξέτασε τα επιχειρήματα των δύο πλευρών και κατέληξε πως το Τριφύλλι δικαιούται να έχει λόγο επί της διαδικασίας. Μόλις λύθηκε αυτό, άρχισαν τα... όργανα.

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού έβγαλαν στη φόρα ένα χαρτί του Υγεία, που είχε στη διάθεσή της η Ελληνική Αστυνομία αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν το είχαν καταθέσει σε πρώτο βαθμό. Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με αυτή την πρακτική, για να πάρει την απάντηση ''να το καταγγείλετε ως πλαστό''. Στη συνέχεια η διαμάχη επικεντρώθηκε στο αν ο Χουάνκαρ ήταν ή όχι σε θέση να αγωνιστεί.

Οι διαξιφισμοί έφτασαν στα άκρα και ο πρόεδρος της υπόθεσης τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ''νύχτα προβλέπεται μακρά''. Έτσι, η οριστική απόφαση αναμένεται αύριο το πρωί και όχι σήμερα, όπως όλοι περιμέναμε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags