Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Ζαγαρίτης: Σοκαριστική γκέλα, αστειότητες από... συνομωσιολόγους - Ποτέ για ΠΑΟ-Ολυμπιακό ο Ζαγαρίτης, τον εξετάζει η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-05 10:00:00

Τη μπέρδεψε ο Αλμέιδα, αστειότητες συνομωσιολόγων - Εξετάζει Ζαγαρίτη η ΑΕΚ... ποτέ σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
Τη μπέρδεψε ο Αλμέιδα, αστειότητες συνομωσιολόγων - Εξετάζει Ζαγαρίτη η ΑΕΚ... ποτέ σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ!

Η σοκαριστική γκέλα και το πρόβλημα που διογκώνεται! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει γιατί το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ κόστισε άλλους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα για τους Κιτρινόμαυρους, στέκεται στον ήρωα της Κηφισιάς που είναι πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και δίνει έξτρα αποκλειστικές πληροφορίες για το μέλλον του νεαρού μπακ της Πάρμα ενόψει Ιανουαρίου.

 

 

 

 

Όντως σοκαριστική η γκέλα της ΑΕΚ με την νεοφώτιστη Κηφισιά και κυριολεκτικά αστείος ο τρόπος που προέκυψε. Ειδικά με την 11άδα (λόγω απουσιών) που είχε κατεβάσει ο Γιάννης Αναστασίου, δεν... προβλεπόταν. Όταν όμως, δεν μπορείς να σκοράρεις από το πρώτο ημίχρονο ή να το κάνεις 0-2 και να το κλειδώσεις ενώ έχεις τόσες φάσεις και το μομέντουμ,  λογικό στο τέλος να μπεις σε διαδικασία αυτοκτονίας.

Απίστευτο και όμως, αληθινό, λοιπόν, το... "μπλόκο της Καισαριανής" για τους κιτρινόμαυρους, που έχασαν ξανά αρκετά γκολ κι έκαναν... ήρωα  έναν πρώην Παναθηναϊκό, τον γκολκίπερ Αναγνωστόπουλο (από πιτσιρικάς και μέχρι το 2016 στο Κορωπί, σίγουρα θα ... αποθεωθεί από τους πράσινους)!!!

Η ΑΕΚ δεν ήταν σοβαρή αυτή την φορά, το εκτεταμένο rotation την μπέρδεψε και κάπου από τον Αλμέιδα μέχρι τους περισσότερους παίκτες της, δεν μέτρησαν/υπολόγισαν σωστά τον αντίπαλο. Ίσως γιατί έρχεται και το κρίσιμο ματς με την Μαρσέιγ, το αποτέλεσμα του οποίου ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της στον όμιλο....Το έχω ξαναγράψει: η ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα ρίχνει βάρος στην Ευρώπη, κάτι που φαίνεται κυρίως όταν στο πρωτάθλημα παίζει θεωρητικά πιο εύκολα ματς, γιατί στα ντέρμπι εμφανίζεται όπως πρέπει. 

Πρόβλημα για την ΑΕΚ, που διογκώνεται, το ότι δεν παίρνει γκολ απο τους σέντερ φορ της, Πόνσε και τον Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε. Ο Παναθηναϊκός όταν στράβωσε το ματς στην Λαμία ( ισοφάριση, αποβολή Αραό) "καθάρισε" ο Σπόραρ ερχόμενος από τον πάγκο. Και κάτι τελευταίο: πέρσι η ΑΕΚ είχε χάσει στην Ριζούπολη από τον "φιλικό" Βόλο του Μπέου. Και σήμερα γκέλαρε στην Καισαριανή με την "φιλική" Κηφισιά του Πρίτσα!!! Αστειότητες από ... συνομωσιολόγους

 

ZΑΓΑΡΙΤΗΣ: Το συμβόλαιό του με την Πάρμα τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο και όντως από 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Παρότι την φετινή σεζόν έχει πάρει περισσότερες συμμετοχές από τις προηγούμενες ( συνολικά 8), ξεκινώντας και βασικός, σταδιακά "καθηλώθηκε" ξανά στον πάγκο (στα 6 τελευταία ματς), στην ιταλική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και φαντάζει ως το Νο 1 φαβορί για να ανέβει/επιστρέψει στη  Σέριε Α. Προφανώς και ο "Ζαγάρ" δεν έχει προοπτική στην Πάρμα για να ανανεώσει ενώ και ο ίδιος πλησιάζοντας στα 23 του χρόνια θέλει να παίζει περισσότερο. Κάπου εδώ μπαίνει και το σενάριο επιστροφής του στην... Superleague. Κάτι που μπορούσε να είχε γίνει αυτό το καλοκαίρι για λογαριασμό του Άρη (αρνήθηκε ο ίδιος) ή το περασμένο (2022) για τον Ολυμπιακό. Στα φρέσκα κουλούρια τώρα ο Ζαγαρίτης για τον Γενάρη υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Πάρμα.

Στην Ελλάδα πάντως αν έρθει δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ούτε... Βαγιαννίδης (επιστροφή Παναθηναϊκό), ούτε... Αλεξανδρόπουλος (να μετακομίσει στον Ολυμπιακό). Ντεφάκτο αυτό που σας γράφω. Έχει πάντως υπαρκτές πιθανότητες για την ΑΕΚ! Όπως μαθαίνω οι Πρωταθλητές ενδιαφέρθηκαν να μάθουν το... status του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ στην Πάρμα, αν και με ποια προϋπόθεση μπορεί να φύγει. Κάτι που σημαίνει πως ο Βοιωτός εξετάζεται ως λύση, με τους "κιτρινόμαυρους" δεδομένα να ψωνίζουν στο χειμερινό παζάρι αριστερό μπακ! Μην ξεχνάμε πως μανατζερικά ο Ζαγαρίτης είναι πελάτης της Rogon του Πολ Κουτσολιάκου, που έχει στην ΑΕΚ Μουκουντί και Γαλανόπουλο...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τί έφταιξε για την ΑΕΚ στην Καισαριανή; Με κλειστά μάτια Πόνσε-Ελίασον – Πέναλτι στον Λιβάι – Αλφαδιά ο Πήλιος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags