Facebook Pixel Άρης - Ατρόμητος: "Βόμβα" Ατρομήτου με τεράστιο διπλό στο Βικελίδης - Ηχηρή "σφαλιάρα" στον Άρη! (Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-05 22:22:00

"Βόμβα" Ατρομήτου με τεράστιο διπλό στο Βικελίδης - Ηχηρή "σφαλιάρα" στον Άρη! (Highlights)

Sportdog Team

Ρεσιτάλ από τους Περιστεριώτες στη Θεσσαλονίκη και επική νίκη με 3-1 κόντρα στον απογοητευτικό Άρη!

Ο Ατρόμητος έχει "ξυπνήσει" για τα καλά, κάτι που απέδειξε στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας μία τεράστια νίκη με 3-1 κόντρα στον Άρη.

Άλλη… ομάδα είναι με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του ο Ατρόμητος, καθώς με αυτόν στην τεχνική ηγεσία έφτασε στο δεύτερο διαδοχικό του τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα με τον Φριντζόνσον (25’) και παρά την ισοφάριση του Φαμπιάνο (39΄) έβγαλαν εξαιρετική εικόνα στο δεύτερο μέρος και με δύο γκολ των Βαλένσια (55’ πεν.) και Αγκιμπού Καμαρά (77’) έφτασαν τους 9 βαθμούς και τη 10η θέση.

Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς είδαν το δικό τους σερί των δύο νικών να λαμβάνει τέλος και έμειναν έξι πόντους πίσω από την πρώτη τετράδα. Οι Κιτρινόμαυροι προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους και ο κόσμος στο τέλος τους αποδοκίμασε.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στην αρχή, με τις δύο ομάδες να θέλουν από νωρίς το γκολ, αλλά να μην μπορούν να φτιάξουν φάσεις. Η πρώτη ήρθε για τον Άρη στο 19’, όταν από λάθος του Ασεβέδο ο Μοντόγια πάσαρε στον Σουλεϊμάνοφ και εκείνος σούταρε, με τον Τσιντώτα να απομακρύνει.

Στο 21’ ο Ατρόμητος… απάντησε στις ευκαιρίες. Ο Ρομπάιγ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Άρη και απέναντι στον Κουέστα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Φριντζόνσον βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο… παγωμάρας από τους γηπεδούχους, που έψαχναν το γκολ ισοφάρισης. Στο 37΄η πίεσή τους έφερε κέρδος πέναλτι, με τον Φαμπιάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ύστερα από τον έλεγχο η παράβαση εκτελέστηκε στο 39’, με τον Τσιντώτα να το αποκρούει, αλλά το… ριμπάουντ να πηγαίνει στον Βραζιλιάνο αμυντικό που έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα μετά την ανάπαυλα και αφού απείλησε πρώτα με τον νεοεισελθόντα Τσακμάκη στο 50’, πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 55’.

Ο Βερστράτε υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι και ο Βαλένσια από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας. Μάλιστα ένα λεπτό μετά ο Κουέστα είχε μια εκπληκτική απόκρουση και κράτησε τον Άρη στη διεκδίκηση αποτελέσματος.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πίεζαν για τρίτο τέρμα και έφτασαν σε αυτό στο 71’ με τον Αγκιμπού Καμαρά. Εν τέλει αυτό δε μέτρησε καθώς στην αρχή της φάσης υπήρχε οφσάιντ.

Ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά μετά βρήκε ξανά… δίκτυα, με το γκολ του αυτή τη φορά να κατοχυρώνεται κανονικά!

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Ατρόμητος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 3-1 μέσα στην έδρα του Άρη.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83’ Πάρντο), Μενέντες (59’ Σαμόρα), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Μορόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (46’ Τσακμάκης), Ντε Μποκ, Έντερ (89’ Κούεν), Κουντέ, Αγκιμπού Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Έρλινγκμαρκ), Βαλένσια, Φριντζόνσον (70’ Αντζιέλσκι).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags