Facebook Pixel Super League: Έρχονται εξελίξεις σε ομάδα της SL - Αποδοκιμασίες σε διοίκηση και τεχνικό - Στον... αέρα τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-06 10:21:00

Έρχονται εξελίξεις σε ομάδα της SL - Αποδοκιμασίες σε διοίκηση και τεχνικό - Στον... αέρα τα πάντα

Sportdog Team
Έρχονται εξελίξεις σε ομάδα της SL - Αποδοκιμασίες σε διοίκηση και τεχνικό - Στον... αέρα τα πάντα

Πολύ άσχημα έχει ξεκινήσει η φετινή χρονιά για σύλλογο της Super League μιας και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει γκρίνια στον κόσμο που βάλει κατά της διοίκησης και του τεχνικού μετά τη νέα γκέλα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κεφάλι δεν έχει... σηκώσει η ομάδα των Ιωαννίνων καθώς μετά το 1-1 απέναντι στον Βόλο το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τόσο τον Θανάση Στάικο, όσο και τα αδέλφια Χριστοβασίλη, με τον Γιάννη να κάνει μια απόπειρα να κατέβει από τα επίσημα, μετά το τέλος του αγώνα, να μιλήσει στον κόσμο, ωστόσο επικρατούσε μεγάλη ένταση και δεν ήταν δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα είχε συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια και περίμεναν να μιλήσουν με κάποιον από την ομάδα, ζητώντας εξηγήσεις για τη φετινή κακή της πορεία, με τον γενικό αρχηγό, Μπάμπη Καρβέλη, να έχει μια συζήτηση μαζί τους, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ και ο Στάικος, που είχε συζήτηση με τον κόσμο άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, τονίζοντας ότι θα τα πει με τη διοίκηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags