Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του με τον Αστέρα Τρίπολης - Πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-06 23:54:00

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του με τον Αστέρα Τρίπολης - Πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του με τον Αστέρα Τρίπολης - Πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια

Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης την Κυριακή και θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από τη βαρύτατη εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα και οι Πειραιώτες εστιάζουν τώρα στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League. Μετά το Λονδίνο, ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης σε μια αναμέτρηση στην οποία θα βρίσκονται στο γήπεδο και φίλοι των ερυθρόλευκων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (12/11) στις 20:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από Τρίτη (7/11) έως Παρασκευή (10/11) κατά τις ώρες 10:00-18:00 και το Σάββατο (11/11) από 10:00 έως 16:00 (ή έως την εξάντλησή τους), από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά).
Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και κάρτα μέλους ή κάρτα φιλάθλου. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags