Facebook Pixel Στα... κάγκελα η ΑΕΚ για τη διαιτησία Τσαγκαράκη, Φωτιά - Τι ζητούν οι Κιτρινόμαυροι από την ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-06 19:16:00

Στα... κάγκελα η ΑΕΚ για τη διαιτησία Τσαγκαράκη, Φωτιά - Τι ζητούν οι Κιτρινόμαυροι από την ΕΠΟ

Sportdog Team
Στα... κάγκελα η ΑΕΚ για τη διαιτησία Τσαγκαράκη, Φωτιά - Τι ζητούν οι Κιτρινόμαυροι από την ΕΠΟ

Στην Ένωση αισθάνονται οργή για τις διαιτητικές αποφάσεις κόντρα στο ματς με την Κηφισιά και δεν θα μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια.

Η είδηση πως Τσαγκαράκης και Φωτιάς παραπέμπονται για τις αποφάσεις τους στην αναμέτρηση με την Κηφισιά δικαίωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι ωστόσο περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία των δύο διαιτητών.

Οι Κιτρινόμαυροι παραμένουν οργισμένοι για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα, καθώς εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, κυρίως λόγω του πέναλτι που δεν σφυρίχθηκε σε ανατροπή του Γκαρσία στο 89ο λεπτό.

 

Σύμφωνα με πληροφορία, οι διοικούντες της Ένωσης θεωρούν πως ο μη καταλογισμός πέναλτι στην εν λόγω φάση συνιστά το μεγαλύτερο διαιτητικό λάθος στη σεζόν μέχρι στιγμής!

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν λοιπόν να ασχολούνται σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας του αγώνα στην Καισαριανή, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και αναμένουν την αυστηρή τιμωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος η αποβολή Αράο, γιατί δεν έδωσε απευθείας κόκκινη; - Ξεκάθαρο πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags