Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Να μην διώξουν Μαρτίνεθ - Να έφευγε και ο Λουτσέσκου μετά την ΑΕΚ; - Χειροκρότημα από τους Ολυμπιακούς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-06 19:44:00

"Να μην διώξουν Μαρτίνεθ - Να έφευγε και ο Λουτσέσκου μετά την ΑΕΚ; - Χειροκρότημα από τους Ολυμπιακούς"

του Γιώργου Κτενά
"Να μην διώξουν Μαρτίνεθ - Να έφευγε και ο Λουτσέσκου μετά την ΑΕΚ; - Χειροκρότημα από τους Ολυμπιακούς"

Ο Γιώργος Κούδας μιλάει στο Sportdog.gr για τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου στο Φάληρο, για την ψυχραιμία που πρέπει να υπάρξει στους Πειραιώτες και θυμάται το δικό τους μεγάλο διπλό, πάλι με 4-0 στο Γ. Καραϊσκάκης!

Στη μεγάλη νίκη τού ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, στο Καραϊσκάκη, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Γιώργος Κούδας. 

Ο παλαίμαχος άσος που έχει συνδέσει το όνομά του και την καριέρα του με τους Θεσσαλονικείς, και έχει πανηγυρίσει ως ποδοσφαιριστής νίκη με 4-0 στο φαληρικό γήπεδο σε ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (4/1/1976), αναφέρθηκε στο ντέρμπι, το αποτέλεσμά του, αλλά και το σενάριο που θέλει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο Λιμάνι μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

"Σύγχυση στον Ολυμπιακό μετά το 4-0 - Μπορούσε 5ο γκολ ο ΠΑΟΚ - Φορτούνης και Κωνσταντέλιας"

Κύριε Κούδα, πώς είδατε το ντέρμπι στο γήπεδο Καραϊσκάκης;

"Το ποδόσφαιρο αυτό είναι και πιστεύω ότι είναι και τα συναισθήματα ίδια. Με το σκορ στο 4-0 έβλεπες τουλάχιστον μια σύγχυση στον Ολυμπιακό, αν και μετά βρήκε τα πατήματά του. Μπορούσε να βάλει και 5ο γκολ ο ΠΑΟΚ, αλλά τελικά πέτυχε 2 γκολ ο Ολυμπιακός στη συνέχεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Ξεχωρίσατε κάποιον για την απόδοσή του;

"Και οι δύο ομάδες λειτούργησαν ομαδικά, όχι ατομικά. Ίσως στη φάση τού 4ου γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Κωνσταντέλια, να ήταν περισσότερο ατομική πρωτοβουλία, όπως και στο υπέροχο χτύπημα του Φορτούνη που έγινε γκολ. Αλλά γενικά υπήρχε ομαδικότητα".

"Αν δεν υπήρχε ο Κοτάρσκι θα ήταν άλλο ματς - Χειροκρότημα στον ΠΑΟΚ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη"

Έχετε ξαναζήσει, ως ποδοσφαιριστής, παρόμοιας έκτασης νίκη στο Φάληρο - Πόσο σημαντικό είναι αυτό το σκορ για τον ΠΑΟΚ;

"Σύνδεση τότε με το τώρα δεν μπορεί να γίνει. Αλλά πραγματικά χάρηκα στο ντέρμπι το ποδόσφαιρο γιατί και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Αν κάνεις φάσεις και τις τελειώσεις είναι το πιο σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ μέχρι το 4-0 έκανε ευκαιρίες και έβαζε γκολ. Ο Ολυμπιακός έχασε κάποιες ευκαιρίες, ενώ υπήρχε και η αντίδραση του Κοτάρσι στο 0-0: Αν είχε μπει εκεί το γκολ από τον Ολυμπιακό θα είχε άλλη εξέλιξη το ματς".

Πώς θυμάστε το δικό σας 4-0;

"Σημαντική νίκη και θυμάμαι ότι στο παιχνίδι, τότε, μας είχαν χειροκροτήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού".

"Έπρεπε να διώξει τον Λουτσέσκου ο Σαββίδης μετά την ΑΕΚ; - Θα κάνει κακό στον Ολυμπιακό αν φύγει ο Μαρτίνεθ"

Μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια, μέχρι το τέλος, ο ΠΑΟΚ;

'Είναι νωρίς να μιλήσουμε και για τις 4 ομάδες, που παίζουν και στην Ευρώπη, πρέπει να εγκλιματιστούμε σε αυτό το επίπεδο με τις πολλές υποχρεώσεις. Γιατί έχουν μεγαλύτερη καταπόνηση οι ομάδες. Αλλά πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή σε αυτο, με παιχνίδια Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή".

Πώς σχολιάζετε το σενάριο για το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ;

"Αυτά είναι τα λάθη που γίνονται, ένα αποτέλεσμα δεν κρίνει έναν προπονητή. Δηλαδή εμείς θα έπρεπε να διώξουμε τον Λουτσέσκου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που έχασε 2-0 και ήταν τραγικό ματς για τον ΠΑΟΚ; Να που στο Καραϊσκάκη, όμως, ήρθε και άλλαξε τα πάντα. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο Ολυμπιακός. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τη Γουέστ Χαμ και ήταν καλός, τώρα όχι; Μπορεί να αντεπεξέλθει και να βγάλει αντίδραση. Άλλωστε αν διώξει προπονητή θα φέρει άλλον, που θα χρειαστεί χρόνο για να εγκλιματιστεί κ.λπ. Αυτό, πιστεύω, μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλύτερος κόουτς ο Ραζβάν, καλύτερο υλικό ο Ολυμπιακός - Τζόγαρε ο φοβικός Μαρτίνεθ, στήριξη με 2 μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags