Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, υπέγραψε σε ΠΑΟΚ και ήταν MVP στο Καρϊσκάκη - Κίνηση ματ Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 15:05:00

Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, υπέγραψε σε ΠΑΟΚ και ήταν MVP στο Καραϊσκάκη - Κίνηση ματ Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, υπέγραψε σε ΠΑΟΚ και ήταν MVP στο Καραϊσκάκη - Κίνηση ματ Σαββίδη!

Η πιο αθόρυβη και καλύτερη μεταγραφή του Δικεφάλου. Ο παίκτης θα μπορούσε να είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε και στην Τούμπα πέτυχαν ένα πολύ ηχηρό χτύπημα στον ανταγωνισμό...
 

Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε στο Καραϊσκάκη ο Μπάμπα Ραχμάν, ως συνέχεια της πολύ καλής παρουσίας που έχει στον Δικέφαλο από την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Γιατί ο πεπειραμένος άσος επέλεξε τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι γιατί πιστεύει στην ομάδα, βρήκε αγωνιστικό και επαγγελματικό/οικονομικό κίνητρο, και σαφώς ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού.

Με αφορμή την πολύ καλή εμφάνισή του στο μεγάλο ντέρμπι, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να προηγείται με 4-0 μέσα στο Φάληρο, το sportdog θυμήθηκε μια ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν, μόλις από τον περασμένο Ιούλιο δηλαδη, για μια  άτυπη μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. 

Με νικητή τον Δικέφαλο (αν και οι Πειραιώτες, ουσιαστικά, δεν μπήκαν ποτέ σε διαδικασία επίσημης διεκδίκησης), καθώς η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε τότε ότι ο μάνατζερ του Μπάμπα τον πρότεινε, φυσικά, στον Δικέφαλο. Αλλά στο πλαίσιο των ενεργειών που έκανε για να του βρει ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του, ενημέρωσε και τους Ερυθρόλευκους ότι είναι διαθέσιμος.

Σαφώς και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και μετά από το πρώτο πέρασμα του Μπάμπα Ραχμάν από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Αλλά, τότε, η Τσέλσι δεν συζητούσε τον εκ νέου δανεισμό του στην Ελλάδα.

Γιατί οι Πειραιώτες δεν είχαν μπει δυναμικά στη μάχη για την απόκτησή του, αν και αναγνώριζαν την αξία του; Γιατί ακόμα δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που τελικά είχε πάρει μεταγραφή έναν μήνα αργότερα, δηλαδή στις αρχές Αυγούστου!

Ο Μπάμπα είναι εξαιρετική λύση, ήρθε στον ΠΑΟΚ χωρίς να χρειαστεί να λάβει χρήματα η Τσέλσι, ξέρει το πρωτάθλημα, κι είχε πολλούς υποστηρικτές στο Λιμάνι. Παρόλα αυτά δεν ευδοκίμησε, δεν ωρίμασε το ενδιαφέρον τού Ολυμπιακού για τον παίκτη και, φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν θα άφηνε ποτέ την ευκαιρία για να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή του.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου - Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags