Facebook Pixel UEFA: Elite διαιτητής στο Ρεν - ΠΑΟ - Ρέφερι που έχουν σηκώσει... ντόρο για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Ο Γιούνγκ σφυρίζει τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 15:38:00

Elite διαιτητής στο Ρεν - ΠΑΟ - Ρέφερι που έχουν σηκώσει... ντόρο για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Ο Γιούνγκ σφυρίζει τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Elite διαιτητής στο Ρεν - ΠΑΟ - Ρέφερι που έχουν σηκώσει... ντόρο για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Ο Γιούνγκ σφυρίζει τον Ολυμπιακό

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα είναι παρόντες στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις, με κάποιους από αυτούς να έχουν προκαλέσει... οργή με τις αποφάσεις τους.

UEFA: Τους διαιτητές που θα έχουν στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις τους έμαθαν το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) οι ελληνικές ομάδες με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τη Ρεν να έχει τον Γουίλιαμ Κόλουμ, που το 2009 είχε σφυρίξει το παιχνίδι των Πράσινων με την Κοπεγχάγη (0-2) για το Champions League, ενώ ήταν στις 3/12/2008 στο Μέταλιστ-Ολυμπιακός 1-0 για τους ομίλους του UEFA, στις 18/10/2017 στο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 3-1 για τους ομίλους του Champions League, στις 3/11/2011 στο ΑΕΚ-Λοκομοτίβ Μόσχας 1-3 και στις 5/11/2020 στο Ζόρια-ΑΕΚ 1-4 για τους ομίλους του Europa League, καθώς και στις 20/8/2009 στο ΠΑΟΚ-Χέρενφεϊν 1-1 για τα προκριματικά του Europa League.

Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο και στο Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός θα είναι ο γνώριμος Ματέι Γιουγκ, με τον οποίο καμία ελληνική ομάδα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στην Ευρώπη, με τον Σλοβένο να έχει βρεθεί τρεις φορές σε παιχνίδι των Ερυθρόλευκων και συγκεκριμένα  στις 21/02/2013 από τη Λεβάντε (0-1) για τον πρώτο νοκ άουτ γύρο του Europa League και στις 15/09/2022 από την Φράιμπουργκ (0-3) για τους ομίλους του Europa League, ενώ έχει διευθύνει και ντέρμπι για τη Super League.

Παράλληλα στο ΑΕΚ - Μαρσέιγ ορίστηκε ο elite Σουηδός διαιτητής Γκλεν Νίμπεργκ, ο οποίος είχε βρεθεί τον Αύγουστο στον δρόμο του Ολυμπιακού και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γκενκ, για τα προκριματικά του Europa League, ενώ είχε διευθύνει στις 13/11/2022 το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0 για την 13η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, στο οποίο η Ένωση είχε πολλά παράπονα όταν  είχε καταλογιστεί οφσάιντ στον Πέτρο Μάνταλο σε μια φάση φωνάζει για πέναλτι από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ είχε υποδειχτεί λανθασμένα οφσάιντ.

Τέλος στο ματς του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν η UEFA όρισε τον Αλβανό Γιουτζίν Τζάτζα που ήταν στο VAR την περασμένη περίοδο στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ 1-2 για τα playoff της Super League και τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" στον Ολυμπιακό για Μίσιτς - Θα αφήσει 16 εκατομμύρια για να έρθει ΣΕΦ; Αποκάλυψη Συρίγου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags