O οπαδός που πέταξε την κροτίδα, που έφερε τη διακοπή του μεγάλου αγώνα στο Καραϊσκάκης βρέθηκε και ο Υπουργός έσπευσε να κάνει δηλώσεις, εκθειάζοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και τονίζοντας πως το πρόβλημα με την οπαδική βία είναι ευρωπαϊκό ξεκαθάρισε πως η ανοχή θα είναι μηδενική!

Η δήλωση Οικονόμου:

"H Ελληνική Αστυνομία με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, ταυτοποίησε τον 21χρονο που έριξε κροτίδα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο υπαίτιος εντοπίστηκε, σε σύντομο επιχειρησιακά χρονικό διάστημα, και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Η ΕΛ.ΑΣ., συντονισμένα και οργανωμένα, διαλευκάνει κάθε πράξη ανομίας και παραβατικότητας, δρώντας με βάση τη νομιμότητα και στοχεύοντας στην προστασία του πολίτη από κάθε μορφή παραβατικότητας.

H πρόκληση βίας στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων ή και άλλες, βρίσκει πεδίο ακόμη και σε μικρές ηλικίες και αποτελεί πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί εντατικά το σχεδιασμό της, τόσο στο επίπεδο της πρόληψης και της επιτήρησης όσο και σε εκείνο της καταστολής. Ανυποχώρητα και με μηδενική ανοχή".