Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη διαδοχική σεζόν έχει ξεκινήσει ορμητικά στο πρωτάθλημα και φέτος θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά, κατακτώντας έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια την κούπα του πρωταθλητή! Για να συμβεί αυτό πρέπει να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη, που κόστισαν αρκετά. Ένα εξ αυτών ήταν η μη απόκτηση ποδοσφαιριστή για αντι-Αϊτόρ, μετά τον τραυματισμό του Ισπανού. Οι πράσινοι δεν πήραν τον ποδοσφαιριστή που θα τους έδινε τη δημιουργία και το σκοράρισμα, ώστε να κόψουν αυτοί πρώτοι το νήμα.

Τώρα, όμως, το έργο είναι διαφορετικό. Από το καλοκαίρι έχει έρθει στο σύλλογο ο Γιάννης Παπαδημητρίου ως τεχνικός διευθυντής και ένα πεδίο αρμοδιοτήτων του είναι η εύρεση των ιδανικών επιλογών σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Μια τέτοια συνθήκη έχει διαμορφωθεί στο Τριφύλλι, με τον τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον και την ανετοιμότητα του Πάλμερ - Μπράουν. Το κουπί καλούνται να τραβήξουν οι Σένκεφελντ - Γεντβάι με τον Αράο να δίνει πολύτιμη βοήθεια.

Στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν πως στα πλέι-οφ πρέπει να έχουν ποιοτικό βάθος και γι' αυτό θα αποκτήσουν στόπερ μες τον Ιανουάριο. Ήδη ο Παπαδημητρίου έχει ξεχωρίσει 2-3 παίκτες και μόλις ολοκληρώσει την έρευνά του, θα ενημερώσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος είναι αυτός που θα ανάψει το πράσινο φως για τον παίκτη που του κάνει.