Facebook Pixel Δημήτρης Λημνιός: Συμβιβασμός για να μείνει ελεύθερος ο Λημνιός - Γκελ σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Αδυναμία του κοουτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 23:41:00

Συμβιβασμός για να μείνει ελεύθερος ο Λημνιός - Γκελ σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Αδυναμία του κοουτς!

Οι Μιχείες
Συμβιβασμός για να μείνει ελεύθερος ο Λημνιός - Γκελ σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Αδυναμία του κοουτς!

Γιατί θέλει να φύγει, πού προτιμάει να παίξει από Γενάρη. Ο Έλληνας άσος λύνει το συμβόλαιο του και αναζητά ομάδα, κυρίως στο εξωτερικό, όμως πάντα υπάρχει και ο δρόμος της επιστροφής. Σε ποιους συλλόγους των Big 4 θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή;

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι μια ακόμη περίπτωση Έλληνα διεθνή του εξωτερικού, σε κορυφαίο πρωτάθλημα, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά αυτός ετοιμάζεται να φύγει από τον Γενάρη! 

Ο 25χρονος πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2020 πουλήθηκε από τον Σαββίδη - με τα γερμανικά κονέ του τότε αθλητικού διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε - αντί 3.300.000 ευρώ στην Κολωνία ψάχνει ένα restart. Δεν είναι τυχαίο πως η χρηματιστηριακή του αξία έχει σήμερα κατρακυλήσει από τα 4.500.000 στο 1.200.000! 

Ο Λημνιός κυριολεκτικά... αγνοείται τη φετινή σεζόν στην Κολωνία, όπου δεν έχει βρει ούτε αγωνιστικό λεπτό ενώ τις περισσότερες φορές δεν βρίσκει θέση ούτε στον πάγκο της γερμανικής ομάδας! Από τα 10 ματς του πρωταθλήματος μόλις στα 4 μπήκε στην αποστολή χωρίς να αγωνιστεί ενώ και από τα 2 ματς του κυπέλλου που έδωσε η Κολωνία στο ένα ήταν αποστολή...

Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agents ο Λημνιός, ο οποίος ανήκει στο μεγάλο μανατζερικό Γραφείο της Lian sports (στην Ελλάδα έχει Ρέτσο & Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό αλλά πλέον και τον Σάστρε στον ΠΑΟΚ) δείχνει αποφασισμένος να έρθει σε συμβιβασμό με την Κολωνία για να λυθεί το συμβόλαιο του έτσι ώστε να μπορεί να μετακινηθεί μετά σε ομάδα η οποία θα του εξασφαλίσει ένα μίνιμουμ συμμετοχών. 

Στο εν λόγω timing αυτή είναι η προτεραιότητα του Βολιώτη εξτρέμ. Και εν συνεχεία να βρει ομάδα κατά προτίμηση σε πρωτάθλημα στην Κεντρική Ευρώπη: Ολλανδία, Ιταλία ή αγγλική Τσάμπιονσιπ. Το ότι πάντως ο Λημνιός προτιμάει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό δεν σημαίνει πως αποκλείεται ο επαναπατρισμός του τον Γενάρη έστω και σε ομάδα με αρχικά δοκιμαστικό συμβόλαιο τύπου... Ρέτσου. Αρκεί βεβαίως να προκύψουν οι ανάλογες/κατάλληλες προϋποθέσεις! Το βλέπω προσεχώς πιθανό!!

Και πάμε στο... ψητό: σε ποιες ομάδες από την Big 5 θα μπορούσε να κάνει γκελ ή ενδεχομένως έχει ήδη κάνει. Πόσο μάλλον εφόσον μείνει ελεύθερος; Για διαφορετικούς λόγους θα έβγαζα από το κάδρο τον Άρη και την ΑΕΚ ενώ ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος στις θέσεις των εξτρεμ. Οπότε μένουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Με το κοινό πως ο Λημνιός έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Γιοβάνοβιτς και αποτελεί αδυναμία του Λουτσέσκου, από την συνεργασία τους κατά την πρώτη παρουσία του Ρουμάνου στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη αν δεν πουληθεί κάποιος από τους ακραίους του είναι υπερκαλυμμένος στις θέσεις αυτές αλλά ο Λημνιός θα μπορούσε να αποτελούσε μια προοπτική για το καλοκαίρι, είναι Έλληνας έχει και το... στυλ του Παλάσιος ( τελειώνει και το συμβόλαιο του Αργεντινού). 

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, μετά και την δέσμευση Σαββίδη για μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κινηθεί και για εξτρεμ, όχι σε πρώτο πλάνο και για παίκτη περισσότερο... συμπληρωματικό. Οπότε και εκεί μπορεί να πάξει ο Λημνιός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, υπέγραψε σε ΠΑΟΚ και ήταν MVP στο Καραϊσκάκη - Κίνηση ματ Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags