Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Ραντεβού Ολυμπιακού με Καμαρά - Δεν πληρώνει τώρα η Φενέρ λόγω... Φρεντ - "Πολιορκία" για το καλοκαίρι
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 13:26:00

Ραντεβού Ολυμπιακού με Καμαρά - Δεν πληρώνει τώρα η Φενέρ λόγω... Φρεντ - "Πολιορκία" για το καλοκαίρι

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραντεβού Ολυμπιακού με Καμαρά - Δεν πληρώνει τώρα η Φενέρ λόγω... Φρεντ - "Πολιορκία" για το καλοκαίρι

Η πρώτη αντίπαλος των Πειραιωτών για τον Μαντί, οι συζητήσεις για την παραμονή του και το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Εξαιρετική σεζόν διανύει με τη φανέλα τού Ολυμπιακού ο Μαντί Καμαρά, παρά τον φόβο που υπήρχε στους φίλους των Πειραιωτών το περασμένο καλοκαίρι για το κατά πόσο ο αμυντικός μέσος από τη Γουινέα θα έβρισκε κίνητρο για να παίξει μπάλα ξανά σε υψηλό επίπεδο στη Ελλάδα.

Γιατί ήταν σαφής και ρητή η θέση του ότι ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, μετά από το πέρασμά του από τη Ρόμα, παρόλα αυτά δεν είχε βρεθεί κάποια πρόταση που να καλύψει τον Ολυμπιακό για μια τέτοια προοπτική.

Ο Καμαρά στα 26 του χρόνια, και με συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, βρίσκεται στη λίστα ομάδων από τη Γαλλία και την Ιταλία, αλλά και από την Τουρκία (Φενέρ) όπως έγινε τελευταία γνωστό.

Οι Πειραιώτες, βέβαια, θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μαντί και, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να τον καλέσουν για να φανεί αν υπάρχει αυτή η προοπτική. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο Καμαρά θέλει να αφήσει λεφτά στα ταμεία τής ΠΑΕ φεύγοντας (-γιατί είναι δεδομένη η επιθυμία του να παίξει ξανά στο εξωτερικό), ή αν δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Δηλαδή, αν αισθάνεται υποχρεωμένος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη, του έδωσε την ευκαιρία για να κατακτήσει πρωταθλήματα και να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη; Αν ναι, θα ανανεώσει και μπορεί να υπάρξει συμφωνία ώστε να φύγει με ένα ποσό κοντά στα 3-4 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

"Δυσκολο για Φενέρ και Καμαρά λόγω θέσης ξένου - 11αδάτος στην Τουρκία - Δεν έχει φούρια για να τον αποκτήσει"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να δούμε αν το ενδιαφέρον από τη Φενέρ που ήρθε τώρα στο προσκήνιο, μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις με ποιον τρόπο.

"Η Φενέρ έχει τον Φρεντ στα χαφ που είναι βασικός, αλλά δεν έχει δεύτερο βασικό χαφ που να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίζει. Έχει πολλούς και τους αλλάζει σε αυτή τη θέση. Αλλά έχει πολλούς ξένους στο ρόστερ της και δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει κι άλλον. Δεν ξέρω αν την ενδιαφέρει να πάρει άλλον ξένο και, μάλιστα, σε αυτή τη θέση", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να παίξει με αξιώσεις στην 11άδα της Φενέρ;

"Θα μπορούσε να ήταν λύση στο ροτέισον. Και βασικός θα μπορούσε, καθώς σε αυτή τη θέση δεν έχουν κάτι άλλο σούπερ που να πεις ότι δεν βγαίνει, όπως είναι ο Φρεντ".

Το συμβόλαιο του Μαντί με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι - Θα μπορούσε η Φενέρ να δώσει κάποιο ποσό, έστω και μικρό, για να τον πάρει τον Γεναρη;

"Αν λήξει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του δεν θα έδινε τωρα χρήματα για να τον πάρει. Αν τον θέλουν πραγματικά, θα τον κλείσουν για το καλοκαίρι. Δεν έχουν τέτοια φούρια".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, υπέγραψε σε ΠΑΟΚ και ήταν MVP στο Καραϊσκάκη - Κίνηση ματ Σαββίδη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags