Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - "Κατσάδα" στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 15:08:00

Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - Κατσάδα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"

GOALάρες by Εvaggelistis
Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - Κατσάδα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"

Νεύρα μετά την 4αρα, αφού έκανε για 3η φορά το ίδιο λάθος! Ο Ρουμάνος προπονητής μετά τη λήξη του ντέρμπι και παρά την ιστορική νίκη του Δικεφάλου, χρειάστηκε να κάτσει μόνος του στον πάγκο για να ηρεμήσει, αφού ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος με όσα είχε δει από τον νεαρό στόπερ στο Φάληρο...

Μία μεγάλη νίκη, πόσο μάλλον ένας ιστορικός θρίαμβος, όπως αυτός του ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής, σε μία αναμέτρηση που σίγουρα θα τη θυμούνται για πάρα πολλά χρόνια οι φίλοι του δικεφάλου και θα ενοχλεί για καιρό τους Ολυμπιακούς, κάπου είναι φυσιολογικό να...περνάει στα ψιλά "περιστατικά" όπως το ( μάλλον αναπάντεχο) "κράξιμο" του τελειομανή Ραζβάν Λουτσέσκου στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Για το οποίο ασφαλώς δόθηκε και η αφορμή στον Ρουμάνο "Στρατηγό" ενώ προϋπήρχε και η αιτία. Συγκεκριμένα το... τρις εξαμαρτείν του διεθνή αμυντικού!!!

Ο " Κούλιε" πάλι έκανε - και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - το ίδιο ... παιδικό λάθος (για στόπερ είναι το... άλφα βήτα): πηδάει σε λάθος χρόνο, χωρίς να βρίσκει την μπάλα που περνάει από αυτόν, σε σέντρα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, χωρίς να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και χωρίς να βλέπει/παρακολουθεί τον αντίπαλο επιθετικό που ακολουθούσε! Στην Λεωφόρο μια φάση καρμπόν είχε στοιχίσει 2 βαθμούς στην ομάδα του, με τον Γερεμέγεφ να ισοφαρίζει σε 2-2 για τον Παναθηναϊκό στο 97'! Στο Καραϊσκάκης σκόραρε με πανομοιότυπο τρόπο και κεφαλιά ο Μασούρας στο 98' και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός... διόρθωσε την συντριβή της 4άρας με το πιο τιμητικό 2-4.

 

Ο Λουτσέσκου παρά την... ιστορικότητα της βραδιάς για τον ίδιον και το κλαμπ, δεν έκρυψε το... συναίσθημα του, δεν του χαρίστηκε, δεν τον κάλυψε (όπως είχε κάνει στην Λεωφόρο, προφανώς για να μην τον "κάψει" τότε λόγω του...2-2). 

Ήταν έξαλλος μετά την λήξη με την... ελαφρότητα/επιπολαιότητα και το επαναλαμβανόμενο, ακριβώς ίδιο, λάθος του... αδιόρθωτου νεαρού Χανιώτη σέντερ μπακ. Μην ξεχνάμε μια ακόμη παρόμοια, σχετικά πρόσφατη, γκάφα του, στη φάση του 1-0 από την Αμπερντίν στην Σκωτία, πάλι σε σέντρα από τα δεξιά. Βέβαια και εκεί... σκεπάστηκε κάτω από το χαλί, επειδή στο φινάλε οι ασπρόμαυροι πέτυχαν μια μεγαλειώδη ανατροπή, κερδίζοντας 3-2! Πιθανότατα αν ο αρχαίος Έλληνας ποιητής (Μένανδρος) είχε γνωρίσει τον... Κουλιεράκη μάλλον θα το ξανασκεφτόταν σοβαρά και πιθανότατα να αναδιατύπωνε το διάσημο γνωμικό του..." το δις εξαμαρτείν τ' αυτόν ουκ ανδρός σοφού"!!!

 

Κάπως έτσι ο 20χρονος στόπερ το βράδυ της Κυριακής έβγαλε από τα ρούχα του τον Ρουμάνο τεχνικό ο οποίος δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε θέματα νοοτροπίας. Βλέπετε την πρώτη φορά ο Κουλιεράκης και αφού είχε προηγηθεί το... παραδεισένιο τακουνάκι του Κωνσταντελια και το 4-0, λές και...ζήλεψε/ πήγε να κλέψει την παράσταση εκβιάζοντας ένα σουτ από 35 μέτρα το οποίο αποδείχτηκε μία υπερφιλόδοξη... πατάτα και συγχρόνως χάλασε μία επίθεση με πολύ καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του ώστε να γινότανε το 5-0! Την δεύτερη φορά ο Κουλιεράκης πήδηξε αλλά βρήκε αέρα και όχι την μπάλα και έτσι έγινε η τελική μείωση του σκορ.

Αυτές ήταν οι δύο ενέργειες "κακής νοοτροπίας" του πολυδιαφημισμένο νεαρού στόπερ του ΠΑΟΚ που του την "βίδωσαν" του Λουτσέσκου κι ανέβασαν την... πίεση του. Με αποτέλεσμα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα να κάθεται μόνος του στον πάγκο μέχρι να ηρεμήσει και πέσουν οι σφυγμοί του ενώ αργότερα στα αποδυτήρια τα... έχωσε στον παίκτη του. Έτσι μπορεί να... ερμηνευτεί και η δήλωσή του " δεν είμαι χαρούμενος αλλά ικανοποιημένος", όταν ρωτήθηκε για τους Κωνσταντέλια / Κουλιεράκη! Ουσιαστικά την πλήρωσε για τον συμπαίκτη του και ο "Ντέλιας".

Στο δια ταύτα: ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής που έβαλε, στήριξε, "έβγαλε", εξέλιξε κι... απογειώνει την καριέρα του Κουλιεράκη. Δίνοντας του ρόλο πρωταγωνιστή αλλά προσπαθώντας να του κάνει και διαχείριση αφού μιλάμε για ένα 20χρονο ποδοσφαιριστή που ακούει και διαβάζει πάρα πολλά και κάποια υπερβολικά, οπότε χρειάζεται να τον... προσγειώνει!!

Για να μην το κουράζω κόουτς Ραζβάν θέλει πιο... ταπεινό στο παιχνίδι του και κυρίως πιο συγκεντρωμένο τον Κουλιεράκη! Και όχι να κάνει δυο μεγάλα παιχνίδια, να πηγαίνει στην Εθνική και μετά να επανεμφανίζονται οι...Μίλαν και Σια και να τον τρελαίνουν, να... τρέχει αλλού το μυαλό του! 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, υπέγραψε σε ΠΑΟΚ και ήταν MVP στο Καραϊσκάκη - Κίνηση ματ Σαββίδη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags