Facebook Pixel Μαρσέιγ: Διπλό πρόβλημα στη Μαρσέιγ ενόψει ΑΕΚ - "Πονοκέφαλος" για Γκατούζο - Οι σκέψεις για την 11αδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 18:34:00

Διπλό πρόβλημα στη Μαρσέιγ ενόψει ΑΕΚ - "Πονοκέφαλος" για Γκατούζο - Οι σκέψεις για την 11αδα

Sportdog Team
Διπλό πρόβλημα στη Μαρσέιγ ενόψει ΑΕΚ - "Πονοκέφαλος" για Γκατούζο - Οι σκέψεις για την 11αδα

Οι Μασσαλοί προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Ιταλός τεχνικός έχει να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα όσον αφορά την ενδεκάδα.

Μαρσέιγ: Με προβλήματα ολοκληρώνει την προετοιμασία της η γαλλική ομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μιας και ο σοβαρός τραυματισμός του Ρονζιέ, σε συνδυασμό με την απουσία του Ομπαμεγιάνγκ στην τελευταία προπόνηση, κάνει τον Τζενάρο Γκατούζο να αλλάξει τα πλάνα του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει διάταξη 4-2-3-1 με τον Πο Λόπεθ να είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα όπως φαίνεται θα είναι στα δεξιά ο Κλος και στα αριστερά ο Λόντι με τον Γιγκό να παίρνει τη θέση του Μπαλέρντι εν συγκρίσει με το πρώτο ματς με τον Εμπεμπά να είναι ο έτερος στόπερ.

Οι Κοντογκμπιά και Βερετού θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ της Μαρσέιγ, ενώ πίσω από τον Βιτίνια, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, θα βρεθούν οι Σαρ, Αρίτ και Εντιαγιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο το πρώτο όνομα για αντι-Χουάντσο - Ο Ναν τον… φέρνει πίσω - Περιμένει Αταμάν ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags