Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες για Σαββίδη - Έτσι θέλει να μείνει για πάντα το όνομά του στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 23:02:00

Τρομερές ατάκες για Σαββίδη - Έτσι θέλει να μείνει για πάντα το όνομά του στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για Σαββίδη - Έτσι θέλει να μείνει για πάντα το όνομά του στον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στις σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη.

Κώστας Καραπαναγιωτίδης: Για την τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις... εξαγγελίες που έκανε αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε αυτό των εγκαταστάσεων μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο στενός φίλος του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, παρουσίασε με το σχόλιο του τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Ιβάν Σαββίδης, σημειώνοντας πως του αρέσει να υπάρχει αναγνώριση της δουλειάς του , τονίζοντας πως ακόμα και σε δύσκολες στιγμές όσα έλεγε έγιναν πράξη ακόμα και αν άργησαν.

«Νιώθω δικαιωμένος για τον Σαββίδη, τον ξέρω καλά και σε πολύ δύσκολες στιγμές για τον ΠΑΟΚ επέμενα για το ότι όσα λέει θα γίνουν πραγματικότητα, μπορεί να άργησαν αλλά γίνονται. Το όνομα του θα μείνει στην ιστορία για πάντα μέσα από το γήπεδο που θέλει να κατασκευάσει στον ΠΑΟΚ, τη Νέα Τούμπα. Του αρέσει να αναγνωρίζονται οι πράξεις του, ήρθε εδώ σε δύσκολες στιγμές και μετά ήρθε η αναγνώριση του, στόχος του είναι τα θετικά να είναι περισσότερα από τα αρνητικά», είπε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος το αφήγημα για... Αφραγκόπουλους, ας τα βάλουν με Μπαρτζώκα - Τα ίδια έκανες κόουτς το 2013"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags