Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρέλα Σαββίδη μετά τον Ολυμπιακό - Φέρνει κορυφαίο όνομα για να πάρει πρωτάθλημα - Πρόταση 3.5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 21:05:00

Τρέλα Σαββίδη μετά τον Ολυμπιακό - Φέρνει κορυφαίο όνομα για να πάρει πρωτάθλημα - Πρόταση 3.5 εκατ.!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρέλα Σαββίδη μετά τον Ολυμπιακό - Φέρνει κορυφαίο όνομα για να πάρει πρωτάθλημα - Πρόταση 3.5 εκατ.!

"Δυνατός στις μονομαχίες με καλή πάσα. Έκπληξη αν έρθει". Το μεγάλο διπλό του Δικεφάλου στο Γ. Καραϊσκάκης δίνει έξτρα ώθηση στον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, ο οποίος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να "τρέξουν" μία εντυπωσιακή κίνηση για τον Ιανουάριο!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ μοιάζει καλυμμένος στα χαφ, αλλά παρ' όλα αυτά φαίνεται πως κάτι του λείπει. Οι Σβαμπ, Τσιγγάρας είναι "τίμιοι", ενώ οι Οζντόεφ και Μεϊτέ δεν έχουν πολύ καιρό που άρχισαν να... παίρνουν μπρος και ακόμα δεν έχουν μπορέσει να προσφέρουν τα αναμενόμενα, για διάφορους λόγους. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει τον Μάρκος Αντόνιο και ελπίζει πως ο Βραζιλιάνος θα είναι σύντομα έτοιμος ώστε να δώσει σημαντικές λύσεις στον άξονα.

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να επιδιώξει την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου κεντρικού χαφ.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς ουδέποτε... ξέχασαν την περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, για τον οποίο εξακολουθούν να ενδιαφέρονται!

Σε περίπτωση που θελήσει να επανέλθει δυναμικά για την απόκτηση του Σέρβου άσου, ο ΠΑΟΚ διαθέτει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη, κάτι που έχει φανεί από το περασμένο καλοκαίρι. Πριν λίγους μήνες ο Μαξίμοβιτς αποτέλεσε τον υπ' αριθμόν ένα στόχο του Δικεφάλου, που φερόταν έτοιμος να κάνει οικονομική υπέρβαση προκειμένου να τον αποκτήσει. Γράφτηκε πως προσέφερε περίπου 3.500.000 ευρώ στη Χετάφε, όμως έλαβε αρνητική απάντηση από την ισπανική ομάδα.

Τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί πλέον, καθώς ο διεθνής Σέρβος ετοιμάζεται να μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Είναι μάλιστα δεδηλωμένη η επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Χετάφε και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, γι' αυτό άλλωστε και δεν θέλει να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου.

Ακόμα και με τις νέες συνθήκες, δεν είναι εύκολο εγχείρημα η μεταγραφή του Μαξίμοβιτς, αφού ένας παίκτης της αξίας και της εμπειρίας του είναι δεδομένο πως θα προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενουν αν μείνει ελεύθερος. Έχει ενδιαφέρον το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, δηλαδή το αν θα επιλέξει να "χτυπήσει" τον παίκτη από τον Ιανουάριο πληρώνοντας στη Χετάφε ένα ποσό -μικρότερο από το περασμένο καλοκαίρι- για αγορά ή αν θα περιμένει να μείνει ελεύθερος, ρισκάροντας να πέσει σε εμπόδια λόγω του ανταγωνισμού.

"Γιατί να αφήσει την Ισπανία για την Ελλάδα; - Δυνατός στις μονομαχίες, καλή πάσα, μαρκάρει"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, βαθύ γνώστη του ισπανικού ποδοσφαίρου, που γνωρίζει άριστα την περίπτωση του διενή Σέρβου άσου, προκειμένου να δούμε τι κάνει φέτος με τη φανέλα της Χετάφε αλλά και ποια προοπτική υπάρχει για την καριέρα του.

"Βασικότατος είναι, παίζει στις θέσεις 6-8, αλλά το βλέπω δύσκολο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ποιος παίκτης θα άφηνε τη La Liga για να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα;", αναρωτήθηκε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Άλλωστε, το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024, θα ανοίξει την όρεξη σε ισπανικές ομάδες για την περίπτωσή του".

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη και έρθει στον ΠΑΟΚ, με ποιον θα ταίριαζε να παίξει;

"Σε μια καλή ομάδα μπαίνει και παίζει και στο 4-3-3 και ως δεύτερος αμυντικός χαφ στο 4-4-2. Κυρίως ανασταλτικά είναι τα καλά χαρακτηριστικά του. Έχει καλή πάσα, δυνατός στις μονομαχίες, μαρκάρει, αρκετά χρήσιμος. Ταιριάζει στη Χετάφε που παίζει αμυντικά με 4-4-2".

Πού αποδίδει καλύτερα;

"Πιο πολύ στο 6 παίζει, καθώς δεν είναι χαρακτηριστικά για την επίθεση. Δεν είναι καλό του στοιχείο η ταχύτητα, άρα στον ΠΑΟΚ αν έρθει θα χρειαστεί έναν παίκτη με ταχύτητα στα χαφ πλάι του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - Κατσάδα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags