Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ, Άραβες για Λουτσέσκου - Του πάει… κόντρα ο Μπενζεμά - Αντίπαλος και ο Μουρίνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-09 13:12:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ, Άραβες για Λουτσέσκου - Του πάει… κόντρα ο Μπενζεμά - Αντίπαλος και ο Μουρίνιο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ, Άραβες για Λουτσέσκου - Του πάει… κόντρα ο Μπενζεμά - Αντίπαλος και ο Μουρίνιο!

Ομάδα με απεριόριστο μπάτζετ για τον Ρουμάνο προπονητή. Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, οι πιθανότητες να προχωρήσει η υπόθεση και γιατί ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλει τον κόουτς του Δικεφάλου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αλ Ιτιχάντ αποτελεί ο Νούνο Εσπίριτο, πρώην τεχνικός τής Γουλβς και κάποτε βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό - Επί των ημερών του Ζεσουάλδο Φερέιρα. O Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε μέλλον στον σύλλογο από τη στιγμή που ο Καρίμ Μπενζεμά δεν τον ήθελε στην άκρη του πάγκου, το ανέφερε στη διοίκηση, και προφανώς απαίτησε την απόλυσή του.

Πλην του Μπενζεμά ο Νούνο είχε κακές σχέσεις και με τον Μαροκινό επιθετικό Αμπάνταλα, κάτι που είχε βαρύνει το κλίμα για εκείνον στην ομάδα. Κι εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι η Αλ Ιτιχάντ είναι ένας γίγαντας στο αραβικό ποδόσφαιρο, μια τοπ επιπέδου ομάδα - Το φετινό μπάτζετ που έχει το κλαμπ είναι, περίπου, στα 120 εκατ. ευρώ.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί υπήρξε σενάριο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την Ιτιχάντ, όπως υπήρχε σενάριο που τον είχε μπλέξει και τον περασμένο Ιούλιο με την Αλ Αχλί! Γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με την Αλ Χιλάλ και το όνομά του υπάρχει στα μπλοκάκια όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία.

Εδώ, βέβαια, πρέπει να πούμε ότι ήδη ο Μπενζεμά έχει προκρίνει την περίπτωση του Λοράν Μπλαν για την Ιτιχάντ, άρα έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου πια. Έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε το παρασκήνιο γύρω από αυτή την υπόθεση.

Γιατί, όπως μετέφερε στο sportdog πηγή από το μανατζερικό λόμπι, που γνωρίζει άριστα πώς κινούνται οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας: "Δίνουν πολλά λεφτά για να πάρουν όποιον θέλουν"! Άρα αν είχε τον Λουτσέσκου στην κορυφή της λίστας της, δεν θα ήταν πρόβλημα να βρεθεί στην πόρτα του ΠΑΟΚ.

Ποιος άλλος προπονητής απασχόλησε; Ο Ζοσέ Μουρίνιο! Ήδη ο Άλφρεντ Σρέντερ, που είχε συνδεθεί την Άνοιξη του 2023 με τον Ολυμπιακό, είχε προλάβει να αρνηθεί ότι θα αφήσει την Αλ Αΐν για να την Αλ Ιτιχάντ! Να μείνουμε όμως στον Ζοσέ Μουρίνιο, γιατί το περασμένο καλοκαίρι και η Αλ Αχλί ήθελε να υπογράψει μαζί του (το ίδιο διάστημα που υπήρχε ενδιαφέρον και για τον Λουτσέσκου από την Αλ Αχλί). Άρα οι Άραβες έχουν βάλουν στο σημάδι τον προπονητή της Ρόμα εδώ και καιρό. Είτε για να πάει στη μία μεγάλη ομάδα είτε στην άλλη.

Θα μπορούσε ο Μουρίνιο να "φάει" τη θέση του Λουτσέσκου σε κάποια ενδεχόμενη μελλοντική κόντρα τους στη λίστα με ονόματα προπονητών. Μια φορά οι μαναζτερικές πηγές είναι ξεκάθαρες: "Οι Άραβες δίνουν λεφτά για να πάρουν όποιον θέλουν"...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισαν στην ΕΠΟ για Πογέτ - Τελικό ραντεβού μετά τη Γαλλία - "Αυτοπροτάθηκε" σε άλλη Εθνική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags