Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φωνάζει" από την αρχή το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ - Έκανε τον Κεντζιόρα... Νέστα - Το... πρέπει με τον Τάισον
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-09 22:31:00

"Φωνάζει" από την αρχή το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ - Έκανε τον Κεντζιόρα... Νέστα - Δεν ταιριάζουν στην 11άδα

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Φωνάζει" από την αρχή το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ - Έκανε τον Κεντζιόρα... Νέστα - Δεν ταιριάζουν στην 11άδα

Τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου του Βορρά που... φωνάζουν από τον Αύγουστο, ο Βραζιλιάνος που δείχνει σαν να έχει γεννηθεί στην... Τούμπα και το παιχνίδι τελικός που έρχεται στην Γερμανία.

ΠΑΟΚ: Πρώτη αποστολή… εξετελέσθη μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά αφού μπορεί να μην πήρε τη νίκη στην Τούμπα, κόντρα στην Αμπερντίν μένοντας στο 2-2, όμως πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, κάτι που ήταν και ο βασικός στόχος της ομάδας μετά την κλήρωση. Πλέον το σύνολο του Λουτσέσκου καλείται στην επόμενη αγωνιστική να ταξιδέψει στην Γερμανία για έναν… τελικό για την πρώτη θέση με την Άιντραχτ, έχοντας μάλιστα τον ίδιο στόχο αν απόψε είχε πάρει τη νίκη, να μην ηττηθεί από τους Αετούς, ώστε να συνεχίσει να έχει πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, που οδηγεί απευθείας στους «16». Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε στην Τούμπα, παρά τις αρκετές αλλαγές, με την αύρα του Φαλήρου, θέλοντας να βρει ένα γκολ που θα απλοποιούσε το παιχνίδι κόντρα στους Σκωτσέζους, όμως αντί αυτού βρέθηκε να χάνει στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων.

Αυτό δεν οφείλεται στην ατυχία, μιας και κάτι τέτοιο δεν ισχύει όταν επαναλαμβάνεται, αλλά για ακόμα μια φορά στην κακή αμυντική λειτουργία. Κουλιεράκης και Εκονγκ «φωνάζουν» από τον Αύγουστο ότι δεν ταιριάζουν σαν δίδυμο, κάνοντας πολλά λάθη τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά όταν παίζουν μαζί, με τον Κεντζιόρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να θυμίζει… Νέστα πλάι στον νεαρό Κρητικό. Δυστυχώς ο Εκόνγκ δεν μπορεί σε κανένα ματς που έχει παίξει να δείχνει πως μπορεί να είναι αντικαταστάτης του Ίνγκασον, κάτι που λέχθηκε όταν ήρθε, ενώ πλέον με τις εμφανίσεις του κάνει και τον Νάσμπεργκ να είναι πολύ πιο αξιόπιστη επιλογή στη θέση των στόπερ. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικό πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Γενάρη μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση μιας και οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη θα υπάρχουν τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Στα πολύ θετικά για ακόμα μια φορά, φέτος πρέπει να σταθούμε στην περίπτωση του Τάισον, που ήταν μια… ομάδα μόνος του. Ο Βραζιλιάνος έχει βρει την… υγειά του στη Τούμπα, δείχνοντας ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και έχει βρει στο πρόσωπο του Λουτσέσκου έναν προπονητή που τον πιστεύει και ο ίδιος παίζει και για αυτόν. Με την παρουσία του δε κάνει την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του κομβικής σημασίας, μιας και μπορεί η ηλικία του μπορεί να μην είναι νεαρή, όμως τα όσα κάνει δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα να τα βρει και μάλιστα άμεσα, μιας και ο Τάισον έχει καταφέρει να μπει πλήρως στο κλίμα του ΠΑΟΚ. Στα «συν» δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός του γεγονός πως ο Σαμάτα βρήκε δίχτυα και μάλιστα πολύ άμεσα από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό γιατί μπορεί ο Τόμας να δείχνει ότι είναι καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή για την επίθεση του Δικεφάλου, όμως ο Αφρικανός πρέπει να βρει τον εαυτό του, αφού ακολουθεί… Γολγοθάς αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα κληθεί να βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερήφανη πώληση Ιωαννίδη - Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟ - "Συντρίβει" το ρεκόρ του Σισέ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags