Κώστας Κετσετζόγλου: Για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ, αλλά και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Μαρσέιγ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, σημειώνοντας ότι αυτές είναι οι αιτίες της ήττας της 'Ενωσης, σημειώνοντας πάντως ότι το σύνολο του Αλμέιδα έχει ελπίδες πρόκρισης ακόμα.

«Η Μαρσέιγ ήταν πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα και κράτησε την ΑΕΚ σε απόσταση. Στο γκολ της Μαρσέιγ δεν λειτούργησε η άμυνα ζώνης και ο Αθανασιάδης ούτε βγήκε, ούτε δεν βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε 2-3 καλές στιγμές, με τον Γκαρσία, τον Γκατσίνοβιτς και τον Μάνταλο. Ο Αθανασιάδης κράτησε την ΑΕΚ στο παιχνίδι με την απόκρουση στην προβολή του Βιτίνια. Μετά τις αλλαγές πίεσε, έκανε κάποιες φάσεις και την πάτησε στο τέλος όπως έγινε και με την Αντβέρπ.

Ίσως η νίκη στο Μπράιτον μάς έκανε να ξεχάσουμε πόσο δύσκολο είναι το γενικό εγχείρημα. Όμως η ΑΕΚ θα είναι ζωντανή για το Conference ως την τελευταία αγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Αυτό που θέλει τώρα είναι να μη νικήσει ο Άγιαξ στη Μασσαλία. Έχει πολλές πιθανότητες να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο Άμστερνταμ. Θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στο ματς με τη Λαμία, είπε: «Ο Γκαρσία βγήκε γιατί ήθελε να τον κρατήσει για 90 λεπτά. Ήταν λογικό να τον προστατεύσει. Δεν ξέρω αν θα παίξει την Κυριακή. Είναι αναγκαία η νίκη και μέσα στη διακοπή ο Ρότα με τον Γιόνσον θα είναι εντάξει, ώστε μετά να είναι όλοι διαθέσιμοι για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Καμπανάκι στον Ολυμπιακό για Μπαρτζώκα - Το ακούει ο κόουτς; - "Δεν πατάει καλά - Πικρό φινάλε"!