ΑΕΚ: Νεότερα σχετικά με την πορεία της υγείας του Κώστα Νεστορίδη, που είχε ένα ατύχημα το βράδυ της Πέμπτης (9/11), έδωσε μέσω ανάρτησης ο γιος του Γιώργος, που επεσήμανε ότι οι πρώτες εξετάσεις που έκανε ήταν καθαρές με εξαίρεση τον υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας που ήταν ασαφής, ενώ παράλληλα έφερε στη δημοσιότητα και το διάλογο που είχε ο θρύλος της Ένωσης με τον οδηγό του ασθενοφόρου που τον μετέφερε.

"Όταν τον πήρε το ασθενοφόρο ο οδηγός του λέει "κύριε Κώστα χάνουμε 1-0" τότε γυρνά αν και πονούσε σε όλο του το σώμα και του λέει στο δεύτερο ημίχρονο θα τους κερδίσουμε...!!!

Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την υγεία του πατέρα μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και ευχών...!!!

Εχθές το βράδυ είχε ένα ατύχημα.. έπεσε από την σκάλα τού σπιτιού... χτύπησε στο κεφάλι και μπροστά και πίσω... καθώς και το αριστερό χέρι.. και βέβαια όλο το σώμα του... Η Αξονική στο κεφάλι ήταν καλή όπως και η ακτινογραφία θώρακα... Ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας δεν ήταν σαφής. Ελπίζουμε ότι όλα τα πάνε καλά. Σας ευχαριστώ και πάλι να είστε καλά.!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τούς γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Τζάνειο Πειραιά για την όλη προσπάθεια...!!", έγραψε ο γιος του θρύλου της ΑΕΚ.