Facebook Pixel Τζενάρο Γκατούζο: Ξεκίνησε τα... γαλλικά ο Γκατούζο μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ - "Έχουμε και γ@μw τις ομάδες" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 13:54:00

Ξεκίνησε τα... γαλλικά ο Γκατούζο μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ - "Έχουμε και γ@μw τις ομάδες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκίνησε τα... γαλλικά ο Γκατούζο μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ - "Έχουμε και γ@μw τις ομάδες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μασσαλοί πήραν πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Ιταλός τεχνικός... ξεσπάθωσε στις δηλώσεις του.

Τζενάρο Γκατούζο: Δεν είναι άγνωστο το εκρηκτικό ταπεραμέντο του Ιταλού τεχνικού της Μαρσέιγ, καθώς πολλές φορές ανεβάζει τους τόνους, κάτι που έκανε και το βράδυ της Πέμπτης (9/11) μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός μίλησε στο RMC και εξέφρασε την ικανοποίηση που έχει μ' έναν άκρως εμφατικό τρόπο για τη νίκη της Μαρσέιγ, με τον ίδιο να τονίζει πως «έχουμε και γ@μw τις ομάδες» θέλοντας έτσι να εξάρει τόσο το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών του όσο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από κείνους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το κλίμα στην ομάδα μου. Έχουμε και γ@@ώ τις ομάδες (“de puta madre vestuario” η ατάκα του). Διαθέτουμε παίκτες που δίνουν τα πάντα και έχουν καθαρό μυαλό ακόμη και σε μια δύσκολη περίοδο, στην οποία χάσαμε σημαντικούς παίκτες με τραυματισμούς. Είναι ένα γκρουπ παικτών που δουλεύει με καρδιά και αυτό για μένα είναι θεμελιώδες, είμαι περήφανος γι’ αυτούς», είπε ο Τζενάρο Γκατούζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμπανάκι στον Ολυμπιακό για Μπαρτζώκα - Το ακούει ο κόουτς; - "Δεν πατάει καλά - Πικρό φινάλε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags