Facebook Pixel Super League: "Δικαιολογίες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Μπορεί 4αρα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός - Δεν υπολογίζουν ΠΑΟ για πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 19:00:00

"Δικαιολογίες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Μπορεί 4αρα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός - Δεν υπολογίζουν ΠΑΟ για πρωτάθλημα"

του Γιώργου Κτενά
"Δικαιολογίες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Μπορεί 4αρα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός - Δεν υπολογίζουν ΠΑΟ για πρωτάθλημα"

"Δεν τους κυνηγάει κανείς, είναι θλιβερό αυτό…"! Ο Θρυλικός Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στο Sportdog.gr την εικόνα των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αλλά και τη μεγάλη μάχη που θα δώσουν για την κούπα της Super League.

Super League: Την πορεία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε μέσω του sportdog ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας.

Τι ανέφερε για την παρουσία τους στα ματς της Πέμπτης αλλά και η αποκάλυψή του για τον Παναθηναϊκό και τη Σούπερ Λιγκ: Στα επιτελεία του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δεν τον υπολογίζουν ως αντίπαλο στην κούρσα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ακόμα, μίλησε για την 4άρα τού ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Καραϊσκάκη, με τη σημείωση ότι και οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο μέσα στην Τουμπα.

"Δικαιολογίες για τα αποτελέσματα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Δεν τους κυνηγάει κανείς - Δεν είναι βιτρίνα οι αντίπαλοι"

"Είναι θλιβερό το πράγμα, ένας άνθρωπος που ξέρει κάποια θέματα και έχει επαφή με την πραγματικότητα, βλέπει ότι στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα. Είχαμε τα αρνητικά αποτελέσματα της Πέμπτης στην Ευρώπη για τις ελληνικές ομάδες, κι αντί να δούμε τα πράγματα όπως έχουν βλέπουμε τις αντιδράσεις και τις δικαιολογίες που ικανοποιούν την εξέδρα. Αυτές είναι ελληνικές μαλακίες. Εδώ, κύριε, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κανείς που σε κυνηγάει: Αν υπάρχουν αδικίες, υπάρχουν και για τους άλλους. Δεν σε κυνηγάει κανείς εσένα", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Από την αγωνιστική τής Πέμπτης ξεπήδησε ολοκάθαρα η πραγματικότητα του ελληνικου ποδοσφαιρου, με τους ξένους παίκτες, προπονητές και την νοοτροπία των ιδιοκτητών. Αποδείχθηκε ότι έχουμε μια διαφορά από το μέσο ποδόσφαιρο. Ούτε η Αμπερντίν, ούτε η Μαρσέιγ, ούτε η Ρεν, ούτε η Γουέστ Χαμ είναι στη βιτρίνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κι όμως δεν καταφέραμε να τις κερδίσουμε".

"4άρα και ο Ολυμπιακός στη Τούμπα - Δεν υπολογιζουν τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα"

Ποιο είναι το σχόλιό σου για τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός αντίπαλος για το πρωτάθλημα, Μπορεί να παρουσιάζει αρνητική εικόνα σε 1-2 ματς, αλλά έχει παιχταράδες για να επανέλθει. Επειδή έφαγε 4άρα από ΠΑΟΚ δεν έγινε κάτι σοβαρό. Μπορεί να κερδίσει κι αυτός 4-0 στην Τουμπα τον ΠΑΟΚ, όπως έχασε  στο Καραϊσκάκη, τι έγινε; Η ομάδα δεν είναι το άπαν στο ποδόσφαιρο. Το ίδιο το ποδόσφαιρο είναι το άπαν. Η υγεία τού ποδοσφαίρου είναι να χάσουν 4-0, 5-0, 6-0. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατότητα για να πάρει το πρωταθλημα".

Ο Παναθηναϊκός;

"Και ο Παναθηναϊκός έχει δυνατότητα για να πάρει το πρωτάθλημα. Βέβαια σε εσωτερικές κουβέντες Ολυμπιακού και ΑΕΚ, δεν το υπολογίζουν".

Για ποιον λόγο δεν τον υπολογίζουν;

"Προφανώς έχουν τους λόγους τους, αν και είναι μπροστά στο πρωτάθλημα. Στις 10 αγωνιστικές είναι πρώτος, κι όμως στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, στα επιτελεία του δηλαδής, δεν τον υπολογίζουν ότι μπορεί να κλέψει το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα δεν μπορείς να το προβλέψεις γιατί υπάρχουν παράγοντες που το επηρεάζουν, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σε έναν-δύο μήνες. Το ότι έχουν διαφορά κάποιους βαθμούς, δεν λέει τίποτα".

"Καλή η ΑΕΚ με Μαρσειγ - Τόσο μπορούσε ο ΠΑΟΚ με Αμπερντίν - Μπορούν το πρωτάθλημα"

Η ΑΕΚ;

"Και η ΑΕΚ νομίζω ότι πήγε καλά με τη Μαρσέιγ, και είναι κι αυτή ομάδα που μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Με τη Μαρσέιγ δεν πήρε αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα της δεν ήταν αρνητική. Μην κρίνουμε μόνο με βάση το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ ήταν καλή, είχε κόρνερ και ευκαιρίες".

Ο ΠΑΟΚ;

"Και ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αν και με την Αμπεριντί απέτυχε, δεν επιτρέπεται κύριε να παίρνει ισοπαλία από σκωτσέζους που δεν υπάρχει το ποδόσφαιρο στη Σκωτία. Αυτό μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ όμως και αυτό έπαιξε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Υπερήφανη πώληση Ιωαννίδη - Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟ - "Συντρίβει" το ρεκόρ του Σισέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags