Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν μπορεί παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Λένε ότι φταίει ο Γιοβάνοβιτς αλλά... - Τους διαψεύδει ο Ιωαννίδης"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 21:43:00

"Δεν μπορεί παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Λένε ότι φταίει ο Γιοβάνοβιτς αλλά... - Τους διαψεύδει ο Ιωαννίδης"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν μπορεί παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Λένε ότι φταίει ο Γιοβάνοβιτς αλλά... - Τους διαψεύδει ο Ιωαννίδης"!

Οι απαντήσεις του Έλληνα φορ και η "αλήθεια" για τον κόουτς! Γιατί οι Πράσινοι ηττήθηκαν από τη Ρεν, τα σχόλια για τον Φώτη Ιωαννίδη και η απόφαση του Σέρβου προπονητή που τον δικαιώνει απόλυτα.

Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεν, στη Γαλλία, σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Καραγιαννίδης, ιστορικός διευθυντής τής εφημερίδας Φίλαθλος.

Ο πεπειραμένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και στην παρουσία τού Φώτη Ιωαννίδη - Τα σχόλια εναντίον του οποίου παρομοίασε με τα αντίστοιχα για τον Αντωνη Αντωνιάδη όταν είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

"Δεν μπορεί παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Καλός ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες"

"Ο Παναθηναϊκός με ικανοποίησε. Ήταν ομάδα που δεν ήταν ναυάγιο, ερείπιο, έπαιξε αυτό που μπορούσε. Δεν μπορεί παραπάνω, αυτούς έχει με αυτούς παίζει. Μπορείς να πεις ότι φταίει ο κύριος Γιοβάνοβιτς, αλλά αυτά είναι μ@@@ς αυτά. Η γενική εικόνα προπονητή και παικτών πήγαν καλά", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο αλλά εδώ δεν φάνηκε αυτό το πράγμα ότι υπήρχε διαφορά ενός παίκτη. Γενικά ο Παναθηναϊκός πήγε καλά στη Ρεν".

 

"Τους διαψεύδει ο Ιωαννίδης - Δεν είναι μ@@ς ο Γιοβάνοβιτς - Μπορούσε πιο γρήγορα ο Παναθηναϊκός;"

Πώς είδατε την παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη;

"Το παιδί αυτό νομίζω ότι σε κάθε εμφάνιση διαψεύδει αυτούς που δεν τον θεωρούσαν ποδοσφαιριστή. Που έλεγαν ότι δεν έχει κοψιά ποδοσφαίρου, μπαλαδόφατσα, κι όμως αυτό; έχει κερδίσει θέση σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα κι αυτό είναι προσωπική επιτυχία. Και μπάλα ξέρει και αυτή τη μπάλα που ξέρει τη δείχνει μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι μ....ς ο Γιοβάνοβιτς που τον εμπιστεύεται, διαψεύδει ότι είναι ατσούμπαλος, ότι δεν ξέρει μπάλα κ.λπ. Πώς δεν ξέρει μπάλα; Τα ίδια έλεγαν και για τον Αντώνη Αντωνιάδη, επειδή ήταν ψηλός και τον θεωρούσαν βαρύ κορμί. Μα δεν ήταν έτσι".

Ένα σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς για την ταχύτητα που δεν είχε η ομάδα;

"Ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι η ομάδα ήθελε ταχύτητα, είχε δίκιο. Όταν μια ομάδα παίζει, έχει συγκεκρι έν ο προσανατολισμό: Παίζει αμυντικά ή επιθετικά για να κερδίσει. Εδώ το θέμα είναι αν θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να παίξει πιο γρήγορα. Η ομάδα έπαιξε αυτό που μπορούσε στη Γαλλία, δεν υστέρησε, αυτές είναι οι δυνατότητες του Παναθηναϊκού.".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ποδόσφαιρο βρήκε μπόσικο τον Γιοβάνοβιτς - Δεν πας πουθενά με Βιλένα, Πέρεθ - Έβαλε τον… Κίλερ της Λαμίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags