Facebook Pixel Ολυμπιακός: 2+1 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Χαφάρα με 40 γκολ, 180 παιχνίδια και στόπερ "θηρίο" 3.5 εκατ. - Υπήρξε επαφή
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-11 12:01:00

2+1 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Χαφάρα με 40 γκολ, 180 παιχνίδια και στόπερ "θηρίο" 3.5 εκατ. - Υπήρξε επαφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
2+1 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Χαφάρα με 40 γκολ, 180 παιχνίδια και στόπερ "θηρίο" 3.5 εκατ. - Υπήρξε επαφή!

Κορδόν και Μαρτίνεθ συμφώνησαν για τους παίκτες που θα έρθουν. Στο Λιμάνι έχουν έτοιμη τη λίστα του Ιανουαρίου και ξεκίνησαν οι επαφές με περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν άμεσα και να βοηθήσουν. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει ποιοι εξετάζονται

Πολλές και σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε στον Ολυμπιακό μέσα στο επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν έχουν αποφασίσει να υπάρξει ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σε δύο θέσεις.

Ποιες είναι αυτές οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός; Στην αμυνα, με έναν τουλάχιστον στόπερ επιπέδου, αλλά και στα χαφ με έναν αμυντικό μέσο. Εκεί έχουν διακρίνει οι Ισπανοί ότι χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, καθώς ειδικά στην άμυνα οι Ερυθρόλευκοι κατά γενική παραδοχή δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά φέτος. Και σίγουρα χρειάζονται έναν "δάσκαλο", έναν στόπερ που αφενός θα πάρει στο σπίτι του στη φανέλα του βασικού, αφετέρου θα "ανεβάσει" με την παρουσία του όποιον παίζει πλάι του.

Οι 2+1 λύσεις για τα χαφ του Ολυμπιακού

Να αρχίσουμε, όμως, από τα χαφ, καθώς εκεί υπάρχει πληροφόρηση με το σταγονόμετρο. Παρόλα αυτά υπάρχουν πράγματα για να πούμε...

Τσέικου Κουαγιατέ: Ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει "χτενίσει" καλά το ρόστερ της. Το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα λήγει το προσεχές καλοκαίρι, στο Νησί δεν έχει μέλλον, είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός μέσος που αν έρθει στην Ελλάδα θα κάνει τη διαφορά.

Λάντισλαφ Κρέισι: Πολύ ψαγμένη λύση που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο 24χρονος άσος τής Σπάρτα Πράγας βγάζει μάτια με την τσέχικη ομάδα. Έχει πετύχει ήδη ένα χατ τρικ στην καριέρα του, ενώ συνολικά έχει 40 γκολ σε 180 αγώνες. Το market value βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ, διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής, που έχει πιστωθεί γκολ και με την εθνικη του. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται. 

Βαλόν Μπερίσα: Συνδέθηκε με τους Ερυθρόλευκους και οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή. 30χρονος άσος, που μπορεί να παίξει τόσο στη θέση 8, έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα - Κυρίως στην Ιταλία με τη φανέλα της Λάτσιο. Την 1η Σεπτεμβρίου συμφώνησε ότι με τη διοίκηση της Ρεμς να μείνει ελεύθερος και, προφανώς, τώρα ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να είναι αυτός ο σταθμός; Το market value του πάντως είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ (καθόλου άσχημα για παίκτη που είναι ελεύθερος), αν και πριν από 5 χρόνια είχε φτάσει μέχρι και τα 10 εκατ. ευρω.

1+1 λύση από την Νότιγχαμ για την άμυνα

Φελίπε: 34χρονος διεθνής Βραζιλιάνος στόπερ, με θητεία σε Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης, θα μπορούσε να πάρει στο Λιμάνι να πάρει τη φανέλα τού βασικού στο σπίτι, παρά να ξεσκονίζει τον πάγκο και την κερκίδα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι τού 2024 και μπορεί με μια συμφέρουσα προσφορά να έρθει στο Λιμάνι.

Τζουλιάν Μπιανκόν: Ο διεθνής Γάλλος άσος, ήδη δανεικός από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό, είναι κατά βάση δεξιός μπακ αλλά μπορεί άνετα να καλύψει τη θέση του στόπερ. Το έχει ξανακάνει πολλές φορές στην καριέρα του, δηλαδή. Ακόμα βρίσκεται στις υποχρεώσεις τής β΄ ομάδας, καθώς δεν έχει προλάβει να ανεβάσει στροφές. Αλλά υπάρχουν φωνές στην ομάδα που ζητούν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να του δώσει την ευκαιρία. Μπορεί να κάνει τη διαφορα στα στόπερ.

Οι λύσεις από την Ισπανια για τα στόπερ στον Ολυμπιακό

Ντιέγκο Γκονζάλες: Παίζει στην Έλτσε, θα μπορούσε να απασχολήσει δυνατά, καθώς έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Γκουστάβο Ενρίκε: Παίζει στη Βαγιαδολίδ, που το περασμένο καλοκαίρι τον ήθελαν οι Πειραιώτες αλλά δεν είχε προκύψει συμφωνία. Αν και τώρα είναι βασικός στη Βαγιαδολίδ και δύσκολα θα τον αφήσει η ομάδα του.

Λεάντρο Καμπρέρα: Είχε απασχολήσει από την Εσπανιόλ το περασμένο καλοκαίρι, είναι στόπερ για να πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού. Αμετακίνητος φέτος από την 11άδα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πειραιπωτες έχουν ανοιχτή γραμμή και καλή επικοινωνία με την ομάδα του, δεδομένου ότι έχουν παραχωρήσει εκεί δανεικό τον Ραμόν.

Οι λύσεις από την Αργεντινή για την άμυνα

Προφανώς o Αντόνιο Κορδόν δεν κοιτάζει μόνο την ισπανική αγορά, καθώς είναι πασίγνωστη η σχέση που έχει με το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική. Που είναι γεμάτο θησαυρούς! Διαβάστε ποιοι κάνουν φέτος τη διαφορά και ξεχωρίζουν.

Τόμας Καρντόνα: 28χρονος Αργεντινός στόπερ, της Ντιφένσα, με market value στο 1,5 εκατ. ευρώ και φέτος διακρίνεται σταθερά με τη φανέλα της. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2024 και ψάχνει να "περάσει" στην Ευρώπη.

Λούκας Βιγιάλμπα: Στόπερ, 29 ετών, έχει συμβόλαιο με την Αρχεντίνος Τζούνιορ μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024, τα πηγαίνει εξαιρετικά και φέτος στο πρωτάθλημα. Φυσικά κι αυτός ψάχνει το πέρασμα στην Ευρώπη.

Ναζαρέλνο Κολόμπο: 24 ετών, στόπερ, συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2027 με τη Ρασίνγκ Κλουμπ και market value στα 3,5 εκατ. ευρώ. Ίσως η λύση με τη μεγαλύτερη προοπτική.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έπαιξε λεπτό στον Ολυμπιακό και φέρνει 1 εκατομμύριο - Τον "έκοψε" ο Μαρτίνεθ, τον θέλουν στην Ισπανία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags