Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Υπογράφει κορυφαίο όνομα ο ΠΑΟΚ - Μετά τον Μαξίμοβιτς, ραντεβού Σαββίδη με Βραζιλιάνο - Γυρίζει Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-11 16:00:00

Υπογράφει κορυφαίο όνομα ο ΠΑΟΚ - Μετά τον Μαξίμοβιτς, ραντεβού Σαββίδη με Βραζιλιάνο - Γυρίζει Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Υπογράφει κορυφαίο όνομα ο ΠΑΟΚ - Μετά τον Μαξίμοβιτς, ραντεβού Σαββίδη με Βραζιλιάνο - Γυρίζει Τούμπα!

Ο Ιβάν ρίχνει χρήματα για μία ακόμα μεγάλη συμφωνία. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που θα συναντηθεί άμεσα με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου και ποιο το πλάνο του για την επιστροφή του στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ένα δωράκι και μάλιστα σημαντικό, που θα κάνει τους πάντες στον ΠΑΟΚ να χαρούν πολύ, φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης στον Δικέφαλο, που το τελευταίο διάστημα είναι, ξανά, πολύ δραστήριος με την ομάδα. Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ευρύτερα ο ισχυρός άνδρας ετοιμάζει... εκπλήξεις σε φίλους και εχθρούς, δεδομένου ότι οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι έχει κωδικοποιήσει το πώς θα κινηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Να αποκαλύψουμε αυτή την κωδικοποίηση; 

Πάμε να δούμε:

α) Ενεργοποίηση, ξανά, του πλάνου για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Θέρμη και, φυσικά, ξεσκόνισμα για το πλάνο τής κατασκευής της Νέας Τούμπας - Αν υπάρξουν εξελίξεις άμεσα και αρχίσουν οι εργασίες μέχρι την Άνοιξη του 2024, τη σεζόν 2026-27 (στα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου δηλαδή) ο Δικέφαλος προλαβαίνει να μπει στο νέο του σπίτι.

β) Να βρεθεί κοντά στην ομάδα (ήδη το κάνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας!), ώστε να αισθάνονται τη στήριξη που χρειάζεται για να προχωρήσουν με θάρρος τη φετινή σεζόν. Η ομάδα πετάει σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει πολύ ποιοτικό και με αρκετές λύσεις ρόστερ και, φυσικά, μπορεί να κατακτήσει τίτλο ή τίτλους.

γ) Περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση! Πέρα από τις κινήσεις που είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι, οι άνθρωποι του συλλόγου σκοπεύουν να ενισχύσουν την ομαδα και στη χειμερινή μεταγραφικη περίοδο. Η πληροφορία για την ώρα αναφέρει με έναν στόπερ και έναν μπακ, αλλά μην αποκλείσετε αν δεν καταφέρει να μπει με μαζική παρουσία στα γκολ ο Σαμάτα, να έρθει και ένας επιθετικος, ενώ όλα δείχνουν ότι έχει επιστρέψει δυνατά και για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς που θα μπορεί σε δύο μήνες να υπογράψει ως ελεύθερος!

Ανανέωση στο συμβόλαιο του Τάισον

Στο κομμάτι της ενίσχυσης είναι και η είδηση που φέρνουμε και θα σκορπίσει ενθουσιασμό μέσα και έξω από την ομάδα, καθώς έχει παρθεί η απόφαση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο Τάισον! Ο πεπειραμένος άσος είναι σε εξαιρετική φόρμα και το πιθανότερο σενάριο είναι ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο, πριν από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αρκεί, βέβαια, και ο ίδιος ο παίκτης να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη - Αυτή την παραμετρο δεν πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ.

Γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ του, αν και είναι 35 ετών; Διαβαστε τι μάθαμε από τη Θεσσαλονίκη: Αρχικά η βιολογική του ηλικία δεν φαίνεται μέσα στο γήπεδο και παίζει με τον ρυθμό 30άρη. Έπειτα, από το περιβάλλον του προκύπτει ότι του αρέσει η ζωή στη συμπρωτεύουσα, ενώ διατηρεί και προσωπική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη - Ο Τάισον ήταν για χρόνια στην Ουκρανία και γνωρίζει άριστα τη ρωσική γλώσσα.

Πώς θα είναι το νέο συμβόλαιο του Τάισον; Η χρονική διάρκεια, λόγω ηλικίας, δύσκολα θα είναι για περισσότερο από μια σεζόν ακόμα. Αλλά δεδομένα θα υπάρχει αύξηση στις αποδοχές του, καθώς είναι ένας από τους επιδραστικότερους και ποιοτικότερο ποδοσφαιριστές τής 11άδας και λαμβάνει μόλις 400.000 ευρώ τον χρόνο.

Η παρουσία του, άλλωστε, είναι σχολείο τόσο για τον Κωνσταντέλια όσο και για όλους τους επιθετικογενείς παίκτες του κλαμπ, καθώς ο Τάισον είναι παίκτης που παίζει κατά μέτωπο τις επιθέσεις, δημιουργεί ρήγματα, σκοράρει, τραβάει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν παίζει παράλληλο ποδόσφαιρο, με πάσες, για να συμπληρώνει συμμετοχές.

Συμπερασματικά, η ενεργοποίηση του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είναι γενικευμένη (ειδικα τώρα που μπορεί ξανα να βγάλει κεφάλαια από τη Ρωσία) και στο αγωνιστικό σκέλος αυτό που θέλει να κάνει πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τάισον. Γιατί το αξίζει και γιατί δεν θέλει να τον χάσει.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δικαιολογίες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Μπορεί 4αρα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός - Δεν υπολογίζουν ΠΑΟ για πρωτάθλημα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags