Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φρανσίσκο Ορτέγκα: "Γι' αυτό κάλεσαν τον Ορτέγκα στην Εθνική Αργεντινή - Δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός - Πάνω από 10 εκατ."!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-11 18:23:00

"Γι' αυτό κάλεσαν τον Ορτέγκα στην Εθνική Αργεντινή - Δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός - Πάνω από 10 εκατ."!

του Γιώργου Κτενά
"Γι' αυτό κάλεσαν τον Ορτέγκα στην Εθνική Αργεντινή - Δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός - Πάνω από 10 εκατ."!

Η τεράστια διαφήμιση για τους Πειραιώτες και πώς ο νεαρός μπακ μπορεί να κλείσει μία σπουδαία μεταγραφή μέσω της εθνικής του ομάδας.

Στην τελική αποστολή της Αργεντινής, δηλαδή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, βρίσκεται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, για τα παιχνίδια με την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ.

Ο 24χρονος άσος τού Ολυμπιακού έλαβε πρόσκληση και, φυσικά, πρόκειται για άκρως τιμητική κλήση, δεδομένου ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρεθεί στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Κι εδώ φαίνεται πόσο δίκιο είχε ο Αντόνιο Κορδόν το περασμένο καλοκαίρι όταν επέμενε να δαπανήσει 4,5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός, για να τον αποκτήσει από τη Βελέζ Σάρσφιλντ. Οι Πειραιώτες τον πίστεψαν και του έχουν δώσει τη φανέλα τού βασικού καθώς είναι ξεκάθαρο ότι αν βρει τα πατήματά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορεί σε δύο-τρία χρόνια να φύγει για μεγάλο πρωτάθλημα. 

Ο Γιάννης Ντούζγος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή, μίλησε στο sportdog για τη σπουδαιότητα της κλήσης τού Ορτέγκα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αλλά και για την προοπτική που έχει η καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

"Για αυτό κλήθηκε στην Εθνική Αργεντινής ο Ορτέγκα - Δεν βιάζεται να τον παραχωρήσει ο Ολυμπιακός"

Γιάννη, πώς σχολιάζεις την κλήση του Ορτέγκα στην εθνική ομάδα της Αργεντινής;

"Τον παρακολουθούν γιατί στη θέση του αριστερού μπακ όποιον καλόν ποδοσφαιριστή έχουν, τον καλούν. Τους ψάχνουν πολύ τους παίκτες της εθνικής. Μπορεί να υπάρχουν και 3 βασικές επιλογές. Δεν σημαίνει ότι θα παίξει, βέβαια, αλλά τον παρακολουθούν, κατευθείαν μπαίνει στο ραντάρ ένας ποδοσφαιριστής όταν φεύγει για την Ευρώπη".

Πόσο σημαντική εξέλιξη είναι για την καριέρα του;

"Είναι σημαντικό βήμα, γιατί όταν είσαι στο ραντάρ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, είναι ιδιαίτερο. Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να τον παραχωρήσει, όπως και ο Έσε, αλλά έχει μέλλον μπροστά του".

"Κονέ σε Ισπανία και Πορτογαλία ο Ολυμπιακός - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ η πώληση"

Πού θα μπορούσε να συνεχίσει;

Ο Ολυμπιακός έχει κονέ σε Ισπανία και Πορτογαλία, οπότε λειτουργεί λίγο ως εργαστήριο για αυτές τις αγορές".

Χρήματα;                                                 

"Πάνω από 10 εκατ. ευρώ σίγουρα. Με δεδομένο ότι ακολουθεί την πρακτική των Πορτογάλων, που αγοράζουν νωρίς και μετά πουλάν πανάκριβα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags