Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Μεγάλη κίνηση η ανανέωση Βίντα, ακολουθούν κι άλλοι - Σκέψεις Αραούχο για Λας Πάλμας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-12 14:45:00

Κετσετζόγλου: "Μεγάλη κίνηση η ανανέωση Βίντα, ακολουθούν κι άλλοι - Σκέψεις Αραούχο για Λας Πάλμας"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Μεγάλη κίνηση η ανανέωση Βίντα, ακολουθούν κι άλλοι - Σκέψεις Αραούχο για Λας Πάλμας"

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις παγίδες του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία, την ανανέωση με τον Ντομαγκόι Βίντα και όχι μόνο.

Παιχνίδι με «πρέπει» αλλά και… παγίδες είναι αυτό με τη Λαμία σήμερα για την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το ματς με τη Λαμία η ΑΕΚ, καθώς έχει ήδη αρκετές απρόσμενες απώλειες ήδη και μάλιστα σε τέτοια παιχνίδια. Θέλει προσοχή το παιχνίδι, γιατί η Λαμία κάνει εξαιρετική πορεία φέτος, ενώ υπάρχουν και απουσίες, αλλά ο Αλμέιδα έχει παίκτες να βάλει», σημείωσε.

Σχετικά με την ενδεκάδα είπε: «Επειδή ο Σιντιμπέ έχει συνεχόμενα παιχνίδια, δεν ξέρω μήπως δούμε μια έκπληξη σήμερα με τον Ραντόνια, τον οποίο πιστεύει ο Αλμέιδα. Ο Γκαρσία αν είναι στο 100% θα παίξει, για να πάρει ρυθμό, ειδάλλως θα τον προφυλάξει. Λογικά ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει στο τέρμα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντομαγκόι Βίντα, είπε: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μη μείνει ο Βίντα, το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Με τη σκέψη που έχει αναπτύξει με την ΑΕΚ, μπορεί να μείνει και πιο μετά στην ομάδα. Σε τοπ επίπεδο φαίνεται πως θα κλείσει την καριέρα του εδώ, μιλάμε για έναν παίκτη με τρομερή καριέρα, από τις μεγάλες κινήσεις που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι, όπως μεγάλη κίνηση ήταν και η ανανέωση. Θα προσπαθήσει η ΑΕΚ να κλείσει από τώρα τον Αραούχο, που είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις να γυρίσει στη Λας Πάλμας λόγω του παιδιού του και μετά είναι οι δύο Ιρανοί. Έχουμε… μέλλον».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Κουρμπέλη σε άλλη μεγάλη ομάδα και ως... στόπερ - Ρίσκο 10 εκατ. από Μαρινάκη, δικαίωση Κορδόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags