Για την ανανέωση συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο που -ελλείψει και αγωνιστικής δραστηριότητας- κυριαρχεί στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, υπογράμμισε ότι είναι δεδομένη η πρόθεση της ΑΕΚ να κρατήσει τον Αργεντινό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

 

Εξήγησε λοιπόν τον μόνο ενδοιασμό του «Τσίνο», ο οποίος έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει χωρίσει με τη μητέρα της κόρης του και γι’ αυτό δεν μπορεί να φέρει τη μικρή στην Ελλάδα για να είναι κοντά της.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι μπορεί να επιστρέψει στην Ισπανία όταν τελειώσει την καριέρα του, αφού εν τω μεταξύ υπάρχουν οι τέλειες προϋποθέσεις για να παίζει ποδόσφαιρο, σε μια ομάδα με την οποία έχει οικογενειακή σχέση, έχει πάρει αγάπη και τίτλους, ενώ θεωρείται και «κολώνα» από τον προπονητή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οιωνός τίτλου για ΑΕΚ, στάσιμοι Πόνσε, Πιζάρο - Απαντά ο Μαντσίνι σε Ιβάν - Δεν είναι η άμυνα το πρόβλημα ΠΑΟΚ