Facebook Pixel ΠΑΟΚ: To παίρνει πάνω του ο Γιώργος Σαββίδης - Έτσι θα μείνει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον - Έρχονται εξελίξεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 19:19:00

To παίρνει πάνω του ο Γιώργος Σαββίδης - Έτσι θα μείνει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον - Έρχονται εξελίξεις

Sportdog Team
To παίρνει πάνω του ο Γιώργος Σαββίδης - Έτσι θα μείνει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον - Έρχονται εξελίξεις

Ο Βραζιλιάνος ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του και έχει κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην σκέφτονται ότι στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους θα κλείσει τα 36. 

ΠΑΟΚ: Εχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο θέμα της ανανέωσης του Τάισον. Ο Βραζιλιάνος ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του και έχει κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην σκέφτονται ότι στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους θα κλείσει τα 36. 

Ήδη, εντός ομάδας έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει η «Μ» και το metrosport.gr, το τμήμα σκάουτινγκ, υπό τον Γιώργο Σαββίδη, έχει κάνει τις εισηγήσεις του για τον Βραζιλιάνο στον Ιβάν. 

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του πρωτότοκου γιου του ομογενή επιχειρηματία, ουσιαστικά έχουν δώσει στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ μία φόρμουλα για το νέο συμβόλαιο που θα πρέπει να προταθεί στον Τάισον και πλέον είναι απόλυτα δική του απόφαση το πότε θα κάνει τις συζητήσεις μαζί του. Με αναρτήσεις σαν κι αυτή που έκανε χθες δείχνει ξεκάθαρα το πόσο καλά περνά στην χώρα μας, την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο ταξίδι Ραζνάτοβιτς στην Αμερική και για Ολυμπιακό - "Σκάει" μεταγραφή, top η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags