Facebook Pixel Νόμος η απόφαση Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Υπογράφει Αραούχο με αύξηση ο Μελισσανίδης - Γιατί "σκίζει" την οψιόν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 17:08:00

Νόμος η απόφαση Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Υπογράφει Αραούχο με αύξηση ο Μελισσανίδης - Γιατί "σκίζει" την οψιόν!

Οι Μιχείες
Νόμος η απόφαση Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Υπογράφει Αραούχο με αύξηση ο Μελισσανίδης -  Γιατί "σκίζει" την οψιόν!

Γιατί κράτησε Βίντα ο Ματίας και το νέο συμβόλαιο "Τσίνο". Ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι ο επόμενος που θα ανανεώσει στην Ένωση και μάλιστα πριν κλείσει ο χρόνος. Η πρόταση του προπονητή, η απόφαση της διοίκησης και το πρόβλημα με την κόρη του που θα ξεπεραστεί.

Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται σήμερα με τις ανανεώσεις στην ΑΕΚ, τους Βίντα, Αραούχο και όχι μόνο...

ΒΙΝΤΑ: Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ αποτελεί τρομερή προσωπικότητα για την ομάδα της ΑΕΚ, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια. Κατά συνέπεια ήταν θέμα χρόνου η ανανέωση/επέκταση του συμβολαίου του για ένα έτος, δηλαδή ως το 2025. Όπως ακριβώς είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες και με τούς Χατζισαφί/Άμραμπατ. Και αυτών των δύο όπως και του Κροάτη οι ανανεώσεις, όλες, είχαν την σφραγίδα του Ματίας Αλμέιδα. Με τον Αργεντινό κόουτς να τους εκτιμάει απεριόριστα για τη συνολική προσωπικότητα που βγάζουνε στην καθημερινότητα της ομάδας. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Αλμέιδα δεν κολλάει σε ημερομηνίες γέννησης, ούτε βάζει ηλικιακά όρια για τους παίκτες με τους οποίους δουλεύει. Δεν είναι τυχαίο πως με μέσο όρο ηλικίας τα 31 χρόνια η ΑΕΚ παρουσίασε τη μεγαλύτερη ηλικιακά 11άδα, από όλες τις ομάδες που έπαιξαν και στις 3 διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ την προηγούμενη εβδομάδα!! Ο Αλμέιδα, λοιπόν, έχει ζητήσει από τη διοίκηση να τελειώνουν με τις ανανεώσεις των Μάνταλου, Βίντα και Αραούχο πριν φύγει το 2023. Οι 2 ήδη τελείωσαν οπότε έρχεται και η σειρά του Αργεντινού επιθετικού. Όπως άλλωστε έχουμε ξαναπεί οι επιθυμίες του Αλμέιδα είναι νόμος για τον Μελισανίδη σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά και την ομάδα. Και μια επισήμανση αγωνιστική για τον Βίντα: όταν τα ματς της ΑΕΚ είναι στην Ευρώπη και με αντιπάλους επιπέδου Μαρσέιγ, ο Κροάτης συνήθως... δείχνει πως τα καλά του χρόνια είναι πίσω και όχι μπροστά!!

 

ΑΡΑΟΥΧΟ: Η στήλη κάνει την πρόβλεψη ότι σύντομα, είτε το Νοέμβριο είτε το Δεκέμβριο, θα έχει κι αυτός νέο συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Και μάλιστα της ίδιας χρονικής διάρκειας με τον κολλητό του, τον Πέτρο Μάνταλο, δηλαδή ως το 2026! Nα διευκρινίσω εδώ πως ο 31χρονος Αργεντινός φορ κανονικά στο τρέχον συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, έχει οψιόν μονοετούς ανανέωσης. Επιθυμία της διοίκησης αλλά και του προπονητή είναι η ανανέωση στον Αραούχο να γίνει πάνω στη βάση μια νέα συμφωνίας, η οποία θα τον επιβραβεύει για την προσφορά του αφήνοντας στην άκρη την οψιόν. Και πάνω σε αυτό το πλαίσιο γίνονται οι συζητήσεις. Οπότε έρχεται η σειρά του αφού δεδομένα θα υπάρξει deal done και με τον Ελ Τσίνο, από τις μεγάλες αδυναμίες του Αλμέιδα των οπαδών της ΑΕΚ αλλά και του Μελισσανίδη. Ο Αραουχο θα κλείσει και αυτός μέσα στο 2023, αυτή είναι η πληροφορία της στήλης και η εκτίμηση της και το θέμα με την κόρη του (άλλωστε δεν είναι κάτι καινούργιο) θα βρεθεί φόρμουλα και θα ξεπεραστεί. Βέβαια ο Αραουχο θέλει και μισθολογικά να είναι στα κορυφαία συμβόλαια της ΑΕΚ, το απέδειξε άλλωστε και πέρυσι αλλά και με την γρήγορη επιστροφή από το σοβαρό τραυματισμό του ότι το αξίζει. Οπότε και θα ανανεώσει έως το 2026 και θα πάρει αύξηση... επιβράβευσης!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλνει στον πάγκο τον... Σκάρπα της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Ο λόγος που δεν βλέπουμε τον περσινό Λιβάι Γκαρσία

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags