Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σοβαρή εξέλιξη! "Ξεκινάει έρευνα η UEFA για ρατσιστική επίθεση στο ΠΑΟΚ - Αμπερντίν" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 19:52:00

Σοβαρή εξέλιξη! "Ξεκινάει έρευνα η UEFA για ρατσιστική επίθεση στο ΠΑΟΚ - Αμπερντίν" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοβαρή εξέλιξη! "Ξεκινάει έρευνα η UEFA για ρατσιστική επίθεση στο ΠΑΟΚ - Αμπερντίν" (ΦΩΤΟ)

Πολύ σοβαρή εξέλιξη καθώς όπως έγινε γνωστό η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ξεκινάει έρευνα σχετικά με τα όσα κατήγγειλαν οι Σκωτσέζοι περί ρατσιστικής επίθεσης προς Παπέ Χαμπίμπ Γκουεγέ στον αγώνα της Τούμπας.

ΠΑΟΚ: Αίσθηση είχε προκαλέσει η καταγγελία που έκανε η Αμπερντίν, μετά τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, σχετικά με περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ, με την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης να διαψεύδουν το γεγονός, όμως όπως αναφέρει το Sky Sports η UEFA ξεκινάει έρευνα για το περιστατικό.

«Ένας Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής διορίστηκε για τη διεξαγωγή έρευνας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα γίνουν διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο», αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ το Sky Sports είχε κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα και τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά είχαν πάρει θέση για το θέμα.

«Και στα δύο παιχνίδια, στο Αμπερντίν και στη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι έγιναν απόλυτα αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες. Δύο θεαματικά παιχνίδια χωρίς καν το παραμικρό περιστατικό προσβολής ή επιθετικές συμπεριφορές. Οι δύο ομάδες είχαν άψογη συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε από Έλληνες πρόσφυγες, είναι από τη φύση του ενάντια στον ρατσισμό και στην Τούμπα αντιμετωπίσαμε κάθε είδους προβλήματα στο παρελθόν, εκτός από οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά. Οι αρμόδιοι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα, οπότε για εμάς το πιο σημαντικό παραμένει η ωραία ανταλλαγή ποδοσφαιρικής κουλτούρας και στα δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μας», είχαν δηλώσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Αταμάν για 10 χρόνια - Ποτέ ξανά στο ΟΑΚΑ ο Παπαγιάννης" - Αποκάλυψη για Χεζόνια και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags