Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καψούρα" Ίβιτς για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - Έρχονται Γενάρη με μεγάλη πρόταση - Αποφασίζει ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 20:40:00

"Καψούρα" Ίβιτς για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - Έρχονται Γενάρη με μεγάλη πρόταση - Αποφασίζει ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
"Καψούρα" Ίβιτς για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - Έρχονται Γενάρη με μεγάλη πρόταση - Αποφασίζει ο Αλαφούζος!

Τα χρήματα που δίνουν οι Ρώσοι και οι σχέσεις με Γιοβάνοβιτς. Η Κράσνονταρ ετοιμάζεται για δυνατές μεταγραφές αφού κυνηγάει το πρωτάθλημα και ψηλά στη λίστα βρίσκεται ένας ξένος ποδοσφαιριστής των Πράσινων. Η διοίκηση δεν θέλει να τον δώσει, ειδικά τώρα, εκτός και η προσφορά είναι εξαιρετική...

Παναθηναϊκός: Σε εξαιρετικη φόρμα βρίσκεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, καθώς μέχρι στιγμής έχει δώσει το παρών σε 18 ματς και έχει πιστωθεί 3 γκολ και 2 ασίστ. Ο 27χρονος Αργεντινός άσος είχε έρθει στο Τριφύλλι τον περασμένο Γενάρη, με market value στα 2,5 εκατ. ευρώ και fee μεταγραφής στα 3 εκατ. ευρώ.

Με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την πράσινη φανέλα έχει ανεβάσει κι άλλο την αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο. Κάτι που σημαίνει ότι για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με μεταγραφή, χρειάζονται και πολλαπλάσια χρήματα από τα τρία εκατ. που είχε δώσει το Τριφύλλι στον Αρη για να τον αποκτήσει.

Το ενδιαφέρον στον Μαντσίνι και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό συνδέεται με την Κράσνονταρ και την πρόταση που είχε καταθέσει στους Πράσινους το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του παίκτη - Μια πρόταση που μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε απορριφθεί από τη διοίκηση.

Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να μην έχει βασικό και αναντικατάστατο τον Αργεντινό εξτρέμ στην 11άδα (στην Ελλάδα, για παράδειγμα, μόνο στο 36% των αγώνων έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ στην Ευρώπη αυτό το ποσοστό ανεβαίνει στο 50%), παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι τον υπολογίζει και μάλιστα πολύ στα εξτρέμ - Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το προηγούμενο διάστημα ο Βέρμπιτς δεν είχε καταφέρει να βρει τα πατήματά του.

 

Μπορεί η Κράσνονταρ να επανέλθει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον Αργεντινό άσο; Κι αν ναι, ποιο είναι το ποσό που θα μπορούσε να προσφέρει για την απόκτησή του; Το sportdog επικοινώνησε με το Λευτέρη Ντανοβασίλη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Ρωσία, προκειμένου να εμπλουτίσουμε με νέες πληροφορίες το ρεπορτάζ.

"Έχουν και λεφτά στην Κράσνονταρ και τον Βλάνταν Ίβιτς προπονητή, που γνωρίζει την ελληνική αγορά. Έχουν και αρκετούς Λατινοαμερικάνους, γιατί δεν βρίσκουν εύκολα Ευρωπαίους λογω του πολέμου", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για τα χρήματα που μπορεί να προσφέρει η ρωσική ομάδα: "Οι πιο ακριβές μεταγραφές της είναι στα 12-14 εκατ. ευρώ. Κάτι που αποδεικνύει ότι δεν έχουν θέμα με τα χρήματα. Και για τους παίκτες που θα πάρουν μεταγραφή εκεί τα χρήματα είναι περισσότερα".

Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο η Κράσνονταρ χρειάζεται ακόμα ενίσχυση στα εξτρέμ, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τώρα έχουν μεσολαβήσει πολλά. "Έχουν παίκτες, αλλά πηγαίνουν για πρωτάθλημα και λογικά θα ενισχυθούν σε 2-3 θέσεις τον χειμώνα. Ένας από τους εξτρέμ δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία. Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνουν κίνηση τον Γενάρη".

Τι θα συμβεί στην περίπτωση που γίνει νέα κίνηση τον Γενάρη; Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι και φέτος σε τροχιά συνεπή πρωταθλητισμού, το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει άμεσα αρνητική απάντηση. Εκτός αν η πρόταση είναι από εκείνες που μια ομάδα δεν μπορεί να τις αρνηθεί (για παράδειγμα, στον Μαντσίνι που αποκτήθηκε με 3 εκατ. ευρώ θα πρέπει να έρθει πρόταση με τα διπλάσια για να αποχωρήσει τον Γενάρη), και προκύψουν εξελίξεις. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αργεντινός δεν το κουνάει από το Τριφύλλι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που σκέφτεται ήδη ο Γιοβάνοβιτς - Απαγορευτικό το δίδυμο Βιλένα και Πέρεθ - Δεν μπορεί ο Αϊτόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags