Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας - ΑΕΚ: Τέλος η Τουρκία για Μπακασέτα, "όχι" σε 2 εκατ. - Τον πλησίασαν από ΑΕΚ - Κρούση από Big-4 σε Γιαννούλη
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 10:00:00

Τέλος η Τουρκία για Μπακασέτα, "όχι" σε 2 εκατ. - Τον πλησίασαν από ΑΕΚ - Κρούση από Big-4 σε Γιαννούλη

Οι Μιχείες
Τέλος η Τουρκία για Μπακασέτα, "όχι" σε 2 εκατ. - Τον πλησίασαν από ΑΕΚ - Κρούση από Big-4 σε Γιαννούλη

Η προτεραιότητα του διεθνή φορ και το "ψηστήρι" στον μπακ της Νόριτς. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να φύγει ο "Μπάκα" από την Τράμπζονσπορ, μεταφέρει τις πρώτες πληροφορίες για την επόμενη ομάδα του, αλλά και το... φλερτ από την Ένωση. Bonus και η αποκάλυψη για τον πρώην μπακ του ΠΑΟΚ!

Με αφορμή όσα ακούστηκαν το τελευταίο 48ωρο για το... ελληνικό μέλλον, από το καλοκαίρι και μετά, των Μπακασέτα και Γιαννούλη (τελειώνουν τα συμβόλαια τους), ο "Ευαγγελιστής" ... ψάχτηκε λίγο στην μανατζερική πιάτσα και "τσίμπησε" κάποιες πληροφορίες.

Τάσος Μπακασέτας: Δεδομένα το όνειρό του είναι να παίξει στην Ιταλία, στην Αγγλία ή στην Ισπανία. Για αυτό το λόγο δεν θα συνεχίσει και στην Τράμπζονσπορ μετά το καλοκαίρι, έχοντας αρνηθεί μία προσφορά ανανέωσης συμβολαίου κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Θυμίζω πως το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του και θα κυκλοφορεί ως ελεύθερος στην αγορά, κάτι που ενδεχομένως να ανοίξει την όρεξη και στις ομάδες του ελληνικού big four. Σε αυτή την προοπτική θα έπαιζε πάρα πολύ δυνατά η επιστροφή του στην ΑΕΚ. Άλλωστε στον οργανισμό της πρωταθλήτριας υπάρχουν στελέχη τα οποία και θέλουν τον Τάσο Μπακασέτα και του το έχουν μεταφέρει ήδη. Μεταξύ άλλων τόσο Γιάννης Παπαδόπουλος όσο και ο Παναγιώτης Κονέ φέρεται να του έχουν μιλήσει. Από την άλλη μεσοεπιθετικά και στις θέσεις του Μπακασέτα, η ΑΕΚ είναι πλήρης και ο Αλμέιδα καλυμμένος με τους υπάρχοντες παίκτες του. Τώρα αυτό γιατί το προσεχές καλοκαίρι δεν ξέρουμε αν υπάρξουν αποχωρήσεις και... ποιοι. Είπαμε, πως προτεραιότητα του Μπακασέτα είναι να πάει σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και προφανώς θα εξαντλήσει τις πιθανότητες. Δεν είναι τυχαίο πώς για αυτό το λόγο άλλαξε και μανατζερική στέγη (πλέον δεν έχει αποκλειστικότητα με κάποιον, είναι ανοικτός σε όποιον του πάει προτάσεις) κι ενώ στην Αγγλία έχει γραφτεί η Κάρντιφ και στην Ιταλία γράφτηκε πως ήδη δουλεύετε για την Λάτσιο και την Φιορεντίνα. Στην πρώτη υπάρχει ήδη ένας Έλληνας, ο γκολκίπερ Χρήστος Μανδάς ενώ η δεύτερη από Ελλάδα έχει στόχο και τον Φώτη Ιωαννίδη...

Δημήτρης Γιαννούλης: Από τη στιγμή που δεν έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Νόριτς λόγω των τρελών απαιτήσεων της, δεν πρόκειται να το κάνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ενώ θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο πριν από την λήξη του συμβολαίου του. Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει εδώ και καιρό αποφασίσει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τα καναρίνια και να διαπραγματευτεί /διαχειριστεί ως ελεύθερος την υπογραφή του στην επόμενη ομάδα του. Το κασέ του στην Αγγλία από τη στιγμή που η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ έφαγε γερό κούρεμα και πλέον καθαρίζει ετησίως μαζί με κάποια μπόνους γύρω στις 780.000 ευρώ. Ποσό που ασφαλώς δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση απαγορευτικό για καμία από τις ομάδες του ελληνικού big 4, εφόσον ο Γιαννούλης αποφασίσει το ερχόμενο καλοκαίρι να επαναπατριστεί. Στο δια ταύτα: στην Ελληνική πιάτσα agents  δεν αποκλείουν να επιστρέψει στη Super League αρκεί βεβαίως κάποια ομάδα να ψάχνει για βασικό αριστερό μπακ! Σε πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στην Opap Arena, ο Γιαννούλης δέχθηκε τη βολιδοσκόπηση ανθρώπων της ΑΕΚ, για να πάει στην ομάδα τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Κοινώς του εκδήλωσαν, από τόσο νωρίς το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον ενώ για να τον ψήσουν να αφήσει τους δισταγμούς του για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα ίδια πρόσωπα του είπαν πώς η ΑΕΚ θα κινηθεί και για άλλους Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό!!! 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θανάσης Βισκαδουράκης: "Ολυμπιακός είμαι και χαίρομαι που ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ - Στεναχωρήθηκα με οφσάιντ Κατσουράνη και κροτίδα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags