Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για Χουάνκαρ - Τότε θα επιστρέψει στους αγώνες - "Κόλπο γκρόσο" Γιοβάνοβιτς με Ζέκα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 13:00:00

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για Χουάνκαρ - Τότε θα επιστρέψει στους αγώνες - "Κόλπο γκρόσο" Γιοβάνοβιτς με Ζέκα!

Sportdog Team
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για Χουάνκαρ - Τότε θα επιστρέψει στους αγώνες - "Κόλπο γκρόσο" Γιοβάνοβιτς με Ζέκα!

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην επιστροφή του Χουάνκαρ στη δράση και στο πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να "μακιγιάρει" το πρόβλημα στα στόπερ.

Ημέρα… Χουάνκαρ η σημερινή στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την επιστροφή του Ισπανού ακραίου μπακ.

«Αρκετοί από τους παίκτες του Παναθηναϊκού γέμισαν τις μπαταριές τους το τριήμερο που πέρασε και το σημαντικό της σημερινής προπόνησης είναι να επιστρέψει ο Χουάνκαρ στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Τις προηγούμενες ημέρες έκανε ατομικό και σήμερα αναμένεται να μπει κανονικά.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι στην αποστολή για τον Άρη, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πρέπει να περιμένουμε από το ματς με τη Βιγιαρεάλ και μετά. Πέρασε ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα, να δούμε αν θα κλείσει αυτό το θέμα και θα επανέλθει η ισορροπία στο αριστερό άκρο της άμυνας», είπε σχετικά.

 

Παράλληλα, με αφορμή την παρουσία του Τζούριτσιτς στην εθνική Σερβίας, ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι είναι καλό να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να ανεβαίνουν ψυχολογικά οι διεθνείς του «τριφυλλιού» και στα φιλικά, αλλά όχι να βγάζουν ολόκληρο 90λεπτο.

O Αθανασίου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού με τους τραυματισμούς εδώ και καιρό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αξιοποιεί τον Ζέκα ως στόπερ.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όρισε τιμή πώλησης ο Αλαφούζος, ενημερώθηκε ο Ιωαννίδης - Ο ΠΑΟ θα κάνει ό,τι και ο Μαρινάκης με Μήτρογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags